bazylia128
Fanka BB :)
Jaki slodziak bylam podobno bardzo ruchliwa i niezla lobuziaraSłodziak [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki slodziak bylam podobno bardzo ruchliwa i niezla lobuziaraSłodziak [emoji7]
Dziewczyny wrzucam wam moje zdjecia jak bylam malutkaTo teraz wyzywam @Netiaskitchen jak nie wrzucisz to smierdzisz
![]()
hahahahahahahahahahahahaha ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ jakie masz fajne odstajace uszyJeśli już zdjęcia nas jako dzieci
Roczek Artemidy [emoji512]
Artemida z Babcia
Zobacz załącznik 1080873
Piękność
Zobacz załącznik 1080874
hahahahahahahahahahahahaha [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] jakie masz fajne odstajace uszy [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Prześliczna, widać, ze łobuzDziewczyny wrzucam wam moje zdjecia jak bylam malutkaTo teraz wyzywam @Netiaskitchen jak nie wrzucisz to smierdzisz
![]()
jejuniu ty to dopiero slicznota ❤ Co nie znaczy ze @Artemida90 mniej sliczna. Ale ty to taka do kochania i przytulaniaA to ja tez wrzucę a coja na tronie
![]()
Ooooo, taka miła i słodka ja zdjęciu a w duszy Szatan [emoji23]Dziewczyny wrzucam wam moje zdjecia jak bylam malutkaTo teraz wyzywam @Netiaskitchen jak nie wrzucisz to smierdzisz
![]()
Tyyyyy, kochana jesteś sliczna na zdjęciu [emoji3590]A to ja tez wrzucę a co [emoji2957] ja na tronie [emoji41][emoji41][emoji41]
dawaj nam swojeOoooo, taka miła i słodka ja zdjęciu a w duszy Szatan [emoji23]