Verona26
Fanka BB :)
Czyli daleko do siebie nie mamy [emoji16][emoji16] ok 100 km czyli rzut beretem [emoji23]
No ja ok 40 45 [emoji23][emoji23][emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja ok 40 45 [emoji23][emoji23][emoji23]
Tak ku przestrodze. Mój brat nie był smakoszem energetyków, ale kilka lat temu miał cięższy okres i wypił drugi dzień z rzędu jakieś świństwo - niestety sparaliżowało mu pół twarzy. Pół roku leczenia, drugie pół rehabilitacji. Teraz nie jest źle, ale jak jest duży mróz to chwilami widać, że mu się obniża kącik ust.
Godzina 3:00 a ja kwitnę z synem w salonie, bo mu się jeść zachciało.
Na szczęście szybko odpływa po jedzonku i jest szansa że pośpie jeszcze trochę...
A kiedy termin @?U mnie dzis biel na pinkuTakze czekam na @. 7 cykl nieudany.. nie sadzilam ze to tyle potrwa.. co moze byc nie tak skoro mam owulacje.. moze zaczne swojemu witaminki jakies podawac
O tak wielkimi krokami :-)Wiem, że to jeszcze nie pozytyw, ale wreszcie coś doślipiałam na tych testach [emoji23] Zbliża się...[emoji16]Zobacz załącznik 1080972
Dziękuję Ci pięknie za te słowa [emoji173]️ Muszę jakoś odgrodzić się od emocji dla dobra dziecka. Jeśli teraz miałabym je stracić, to bym tego nie przeżyła... Naprawdę. Mam do siebie pretensje o to, ale teraz jak już wiem co nas czeka, modlę się do Boga, żeby zabrał dziadka wcześniej, bez bólu. Może babcia weźmie go już do siebie. Może. Dziękuję [emoji8]
Haha, skąd ja to znamA ja tak z innej beczki dziewczyny powiem wam że jestem załamana wyglądem swojego ciała... pod koniec zeszłego roku miałam w planach że będę się odchudzać. Mieliśmy się starać o dziecko w późniejszym czasie no i nagle wyszło że od listopada więc sobie myślę że teraz przed ciążą nie mogę się odchudzać, potem w grudniu to wiadomo święta itp, w styczniu mieliśmy remont no to po remoncie bo w trakcie nie było w domu warunków a teraz jest już luty, czwarty cykl starań, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze a przecież już mogłam przez ten czas coś robić i mieć kilka kilogramów mniej, ah człowiek to jednak głupi jest czasami. Druga kwestia że jakoś ciężko mi się do tego zabrać a czas leci [emoji51][emoji2955][emoji55]
Dziewczyny, u Was tyle postów, a na staraczkach ledwie kilka stron, idzie ogarnąć[emoji1] Pytał tam, ale chyba tu Was jest teraz więcej. Moze byśmy zrobiły wewnętrzna statystykę staraczek- w którym miesiącu starań zobaczyliście upragnione dwie kreski?ostatnio dużo nowych kresek
co Wy na to?
![]()