HappyBabyMama
Fanka BB :)
Moja gin oszczędziła mi tych statystyk [emoji6] ale to może dlatego że mój mąż jest niestety po operacji usunięcia jądra i w tej sytuacji jesteśmy poza wszelkimi statystykami [emoji23]
Jednego? Macie szanse na dzieciaki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja gin oszczędziła mi tych statystyk [emoji6] ale to może dlatego że mój mąż jest niestety po operacji usunięcia jądra i w tej sytuacji jesteśmy poza wszelkimi statystykami [emoji23]
On ci w ogóle nie zaszkodzi pod warunkiem że to będzie dawka 75mg ja juz łykam. Brałam od wakacji do końca grudnia przestałam bo juz się poddałam i w czwartek od pozytywnego testu postawiłam ja kolo czajnika na wodę biorę i będę brać całą ciążę bo teraz się uda i koniec ! Wierze w toOj winko wytrawne to ja lubię wiec tym sie ratuje. Wezmę zatem ten acard, a nóż widelec coś da![]()
A ja ci powiem tak 2 lata temu jak zaszłam w ciążę mąż miał dobre nasienie potem po jakimś czasie było słabe robiliśmy test kupiliśmy wzmacniacze dla niego brał 2i pół miesiąca i pyk ciąża bo u mnie dużo rzeczy się nakumulowalo piłam zioła 4miechy brałam witaminy specjalne z USA na poprawę komórek jajowych i pogrubienie wyściółki czyli endometrium brałam te witaminy 1.5mies mąż 2.5 mies on zaczął wcześniej o miesiąc .
Ja wierzę że u mnie udało się
Bo
Poprawiłam krążenie krwi pijąc zioła na lepsze ukrwienie macicy
Jadłam te witaminy ja juz o nich pisałam jakie one są dobre i popularne. W USA ja rozumiem ze tanie nie są bo miesięczny koszt to 400zl minimum trzeba pić 3mies ale wole to niż na in vitro bo to ivf 15tys min wiec się wspieralam wszystkim co popadlo. Można poczytać na temat tych witamin na necie i opinie ile kobiety się starały po 5lat i im się z tymi witaminami udało one mają wspomagacze jakieś ziołowe tez wyślę zdjęcia
niebieskie dla niego
Różowe dla kobiet
No pewnie ze się uda!!! Wiesz w czym był problem i wspomagasz się odpowiednimi lekami. Nie ma innej opcjiOn ci w ogóle nie zaszkodzi pod warunkiem że to będzie dawka 75mg ja juz łykam. Brałam od wakacji do końca grudnia przestałam bo juz się poddałam i w czwartek od pozytywnego testu postawiłam ja kolo czajnika na wodę biorę i będę brać całą ciążę bo teraz się uda i koniec ! Wierze w to
To się bierze tylko podczas starań od pozytywnego testu nie wolno tego brać juz . Mi infertility clinic klinika niepłodności poleciła te witaminy są one polecane w USA tylko podczas starańL-arginine kupi się w Polsce nawet na siłowniach jest czysta a pomaga na ukrwienie. Urodziłaś dziecko z ciąży wspomaganej tymi lekami?
Dawaj pewnie i tak uj z tego ale zjeść zjem [emoji23]Komus ogorkowej ? Znow przegielam z iloscia skladnikow i mam na tydzien [emoji23][emoji1787] [emoji23]
Nie urodziłam ale dzięki tym witaminą jestem w ciąży terazL-arginine kupi się w Polsce nawet na siłowniach jest czysta a pomaga na ukrwienie. Urodziłaś dziecko z ciąży wspomaganej tymi lekami?
Już się postaraliśmy nawetCzyli staracie sie o 3cie dziecko?mi sie wydswalo ze to tylko wariaci chca miec trojkeBoze ile to pracy przy trojce podziwiam...
To było straszne, sama nie wiem jak ja dałam radę, ale myślałam o babci, a nie o sobie. Potem to wyszło. Schudłam kilka kg, dopadł mnie półpasiec na twarzy, który pojawia się tylko przy ogromnym osłabieniu, w większości po chemioterapii na przykład. Człowiek znajduje w sobie ogromne pokłady siły jak musi...Aż mi ciary przeszły [emoji3064]