Tasza
Fanka BB :)
Niby w normie ale jak na mnie wysoko, nie powinien przekraczać 90. Ile godzin po obudzeniu się robiłaś wynik?Artemida a cukier na czczo 95
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby w normie ale jak na mnie wysoko, nie powinien przekraczać 90. Ile godzin po obudzeniu się robiłaś wynik?Artemida a cukier na czczo 95
Może ślady po implantacji?Dziewczyny ratujcie[emoji26]
Jestem 5 dpt i właśnie zobaczyłam na majtkach żywa krew. Co to może być? Na okres za wcześnie.
Ano[emoji3]Czyli jak mnie kot liże po twarzy to git? A jak mi liże włosy znaczy że już brudne i trzeba umyć, co nie? [emoji38]
Dziekuje kochana. Pani w labie powiedziała ze jak moja gp jest skomputeryzowana to jutro powinna zadzwonić z wynikami.Nie no jeszcze sie musze wtrracic bo przeciez za malo mnie na forum. Tak mam polskie menu i nic nie zamule dotkne ekranik paluszkiem i przechodzi na kolejna strone. Weszlam jeszcze na forum bo zapomnialam ze dzisiaj @Laurka2019 ma bete !!!!kochana powodzenia
![]()
Nom ;( skóra boli mnie po tym jak diabli. Siniaki raz wychodza, raz nie. Jednego mam juz ponad 2 tyg i nic nie schodzi ;(Kłuję się tą 0,4 od paru dni i że są siniaki to pal licho, ale te miejsca bolą przy ucisku, tak może być?
A to zależy co się lubi. Najbardziej literaturę faktu, w tym wojenną. Afryka głównie, czasem kryminalik lub coś innego z akcją ale to było daaaawno temu[emoji23]Polecasz ? Mogę jakiś wątek książkowy dziewczynki ? [emoji848][emoji16]co czytacie i polecacie ? Ja ma emigracji nie mam zbytnio dostępu do polskiej książki . Ale jak już jestem w Polsce to wracam zawsze z połowa walizki pełna książek [emoji1787][emoji16]nie kupuje ciuchów tylko książki [emoji3526][emoji3526][emoji3526]Ja zaczytuje się w Marku Krajewskim -kryminały z okresu między i powojennego, gdzue akcja w większości dzieje się we Wrocławiu ... Kooochsm te opisy dawnego Wrocławia, miasta gdzie się urodziłam i studiowałam [emoji3590]A Wy co czytacie i polecacie dziewczyny ?
Masz racje. Im jestem starsza tym bardziej widzę, ze z ta zrozumialoscia u ludzi jest gorzej. Rozumu sie musze nauczyć.Głupia baba albo trawi. Nie przejmuj się. Pamiętaj, że rzadko w życiu spotykamy się ze zrozumieniem osób trzecich. Nawet już nie chodzi o ich empatyczne podejście ale o nasze czyste sumienie. Że powiedzieliśmy co trzeba było. Nie zawsze spotkamy się z reakcją stosowną do sytuacji, ale nie to powinno być dla nas ważne. Zrobiłaś to co trzeba było i na tym koniec.
Nie no jeszcze sie musze wtrracic bo przeciez za malo mnie na forum. Tak mam polskie menu i nic nie zamule dotkne ekranik paluszkiem i przechodzi na kolejna strone. Weszlam jeszcze na forum bo zapomnialam ze dzisiaj @Laurka2019 ma bete !!!!kochana powodzenia
[emoji8]
No ale to żołądek Cię boli czy jelita? Rzeczy fermentowane chronią raczej to drugie a tutaj nie wiem. Łykasz tabsy w trakcie posiłków? Czym popijasz?Kochane moje, podpowiedzcie prosze. Bo juz 3 dzień jak boli mnie żołądek. Myślę,że połykanie tylu leków robi swoje. Są jakieś sposoby dla kobiet w ciazy, może mozemy polykac jakies osłonki? Na pewno zacznę na siłę pic kefiry naturalne, choć rosna mi w buzi, ale wykoncze sie z tym zoladkiem [emoji24][emoji24]
BędzieDziekuje kochana. Pani w labie powiedziała ze jak moja gp jest skomputeryzowana to jutro powinna zadzwonić z wynikami.
A taaaak mnie strasznie plecy bolaly w nocy..ehh dziewczyny ten ciagly stach i oczekiwanie... Będzie kiedy co lepi?