• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wieczornie;-)

tak jak podejrzewałam
łóżeczko dla Marcela musze poszukac w necie
Bydgoszcz to wiocha-nic tu ładnego nie ma
a jak już cos jest to ceny 2x takie jak na allegro:no:
jedyne dobre to ze w jednym sklepie była bardzo fachowa obsługa i panie bardzo wyczerpująco odpowiedziały mi na moje pytania związane z łóżeczkami:tak::-)
a więc juz wiem ze kupuje takie materiałowe-turystyczne
takie jak mi podobało
ale.....
dokupię taki materac jak do łóżeczka drewnianego
co by się synkowi lepiej spało:rofl2:

jutro idziemy z Marcelkiem do lekarza na szczepienie i badanie
już się boję jak zniesie jutrzejsze kłucie
zważywszy na to co było 6 weeksów temu:-(:-(:-(:-(
mam nadzieje ze teraz będzie SI

reklama
Pati moja Mała przy pierwszym szczepieniu przeookropnie płakała, aż bałam sie isć na drugie. Okazało sie ze na drugim tylko się skrzywiła i leciutko zapłakała:tak: Także będzie dobrze, Marcel to już duży chłopak:tak:

pusia fajne swiecidelka

ja mam pytanko a propos karmienia jeszcze
czy karmicie tylko z jednej piersi? czy z dwoch?
moja mala jeszcze robi czasami dziwne cyrki- je spokojnie a potem nagle zaczyna sie wiercic krecic i plakac
czasami uda sie ja uspokoic i je ok a czasami jedzenia koniec
biore ja do gory jak radzilyscie zeby jej sie odbilo i mimo tego sa potem cyrki :baffled:
troche sie denerwuje
przy butli tak nie ma

Dziewczyny ciesze się że biżuteria sie podoba :) już niedługo będę dodawać nowe zjęcia biżuteryjek :)

sugarspunsister co do karmienia to Kacper tez zaczyna sie czasem kręcic i wtedy trzeba to przetrzymać bo pokręci się i przestaje i je dalej a jesli sie dalej kreci to znaczy np że moze juz mleko mniej leci albo coś takiego i daje mu wtedy drugą pierś.
Ja bardzo czesto karmie z dwóch bo z jednej często jest za mało :) Życze powodzenia przy karmieniu.

Kacperek wykąpany nakarmiony i własnie śpi :)

sugar no ja mam identycznie, mala sie prezy placze wypuszcza piers, biore do odbicia-odbija jej sie albo nie-bez znaczenia-dalej to samo:-(lekarz powiedzial ze to gazy nagromadzone w brzuszku i ze ona nie moze sobie z nimi poradzic, przepisal leki ale jakos nie widze poprawy:dry: do tego robi zadkie kupki takie ze sluzem:-(w czwartek mam do niego dzwonic czy sie polepszylo, ale czarno to widze:-(mam nadzieje ze to samo przejdzie i ze to nic groznego ze tak po prostu ma i minie po3miesiacu:-(

Ja wpadlam, poczytalam co u Was i zmykam.

Nasz synus juz regularnie chodzi spac - ok.21-21.30:tak: wiec potem mamy czas dla siebie, zaraz wlaczymy sobie gre, ktora wczoraj zainstalowalismy :-)-(z Media Markt za cale 4,99:-D ale ponoc fajna, tyle ze troszke stara:-p)

Lilka powodzonka z tesciowa, fajnie ze kasa extra wpadla:-):-):-)

Pusia fajniutkie rzeczy robisz:tak::tak:

Pati, ja w swoim czasie tez wahalam sie jakie lozeczko lepsze, no i wybralam drewniane:-) poki co Oskarus spatunia noca w malutkiej kolysce, w naszej sypialni, a w lozeczku lezakuje ewentualnie w ciagu dnia:tak::tak:
No i trzymam kciuki za bezbolesne szczepienie, my wybieramy sie 25.01.

dobranoc:-):-):-)

reklama
Sugar mam podobny problem co Ty przy karmieniu :hmm:
moja mała również na początku je spokojnie a potem staje się nerwowa zupełnie tak jak opisujesz i zwykle podanie drugiej piersi ją uspokaja.

Dobrej nocki Mamcie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry