• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lilka ja mam wszystkie seriale na bieżąco :) .

A tak w ogóle to jeszcze się nie chwaliłam swoim hobby. Tak więc podczas ciąży zaczęłam robić biżuterię i robie ją do dnia dzisiejszego. Teraz mam trochę mniej wolnego czasu ale staram się co jakiś czas zrobić coś nowego :). Nawet mój mężulek zrobił mi własną stronę internetową :-)
No to już się pochwaliłam ;) :sorry2:

Mirka co do spania to przez pierwsze 2 m-ce Blanka wierciła się, stękała, chrząkała, puczyła-nie wiem jak to określić:-D A teraz śpi juz w miare spokojnie.
Jeżeli chodzi o pokarm to spokojnie możesz dolać kolejna porcję do butelki ale ważnosć musisz liczyć od pierwszej porcji w butelce.

Pati zdecydowanie drewniane:tak:

Pusia witaj wśród listopadówek:tak:

Jolie moja tak właśnie charczała, niby miała katarek ale gruszką nic nie dało sie wyciągnać. Od kiedy jest nawilżacz skończył sie problem:tak:

Wisienka i wybrałaś coś ciekawego z katalogu? Fajne u was są te katalogi, szkoda ze u nas czegoś takiego nie ma

Kunda
dużo zdrówka dla Adasia i Maciusia:tak:

Wisienka, Pusia ja po Sylwestrze w 5 min odciągnęłam prawie 150ml:cool2::cool2::cool2:

Lilka koniecznie zagladaj do nas jak najczęściej jak dasz radę:tak:
Super sprawa z tą nadprogramową kaską:tak:

Jejku nieźle jestem uzależniona od BB. Niedawno miałam dłuższą przerwę i tak naprawdę chodziło o to że mój powiedział ze to głupota i wogóle strata czasu, więc próbowałam zrobić odwyk ale niestety nie udało sie:no: Prawie codziennie zagłądałam na BB nic nie pisząc. Ciekawe kiedy teraz mój meżuś mi coś powie:baffled:

A wiecie że Blanka dzisiaj ze mną śpiewała-szok. Tak samo otwierała buzię i robiła razem ze mną lalala oczywiście bez dźwięku. Normalnie naśladowała mnie:-D Świetnie to wygladało!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry