• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
fajnie macie pipki ze was z Wrocka pare juz jest
mozecie jakies spotkanka sobie urzadzac,spacerki jak wiosna bedzie...no fajnie macie :-)
wroclaw.... ehhh.... fajnie macie... faktycznie mozecie sie spotkac...

no faktycznie troche nas jest hehe Wroclaw rulezzzzzzzzzzzzzzz :-p
jak bede w PL to jestem jak najbardziej za spotkaniem, nie wiem co na to inne:dry:

Wisienka zrobiłam Amandzie kąpieli w krochmalu o której pisałaś i rewelacja :) wszystkie krostki poznikały ! Wielkie dzięki za pomoc :)

ciesze sie ze moglam pomoc :-) :tak:

Gdzies tam widzialam temat wagowy:-pmi zostaly jeszcze 4kilogramy z 22 ale ja mam teraz taki apetyt ze chyba ich sie nie pozbede:-)normalnie co chwila mnie ssie-i to nie jest apetyt z zachcianki tylko autentycznie jestem glodna:zawstydzona/y:

co ty zrobilas ze sie pozbylas 18 kg? :szok: :-)
ja tez chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cool2:

Przed ciążą ważyłam 49 kg

to ty chudzinka ;-)

Hej laseczki!

Anulka Ciebie też zapraszam!

Misia, dziekuje bardzo za zaproszenie:tak::-):tak:

ostatnio, jak wracalismy z Zabrza (z polowania na chrzestna) to wpadlismy na moment do Wrocka:tak::tak: zjedlismy obiadek w Ikei:-p (maja tam milutki pokoik dla rodzica z dzieckiem:-)) i ciutke polazilismy - H&M, ale wtedy czas byl ograniczony, no i zmeczenie po podrozy, ale faktycznie musimy sie wybrac tylko do Wrocka:tak::tak: Do kiedy sa wyprzedaze??

chatka lsni :-) capuczinko stoi,pizza sie grzeje
tesciowa jedna h juz leci,jeszcze jedna jej zostala
za 3 h pojawi sie w mych progach a ja sie zastanawiam jak sie zrelaksowac te ostatnie chwile :-p:-p:-p

reklama
a moj przed chwila zadzwonil i powiedzial ze na naszym koncie bankowym pojawila sie zajebista suma pieniedzy :szok::szok:

ale jestesmy happy :-D:-D:-D:-D:-D
ino nie wiemy jeszcze dlaczego??

ale mi sie japa cieszy :-D:-D:-D:-D

normalnie ten miesiac bylby taki sobie a przynajmniej bedzie super :-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry