reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej laseczki!

Pusiu witaj :-) ja też jestem z Wrocławia! Z Zalesia. Pisz z nami - zapraszamy ;-)

Wisienko wow no to tylko pozazdrościć, że tak pięknie produkcja idzie :-) i nie musisz nic a nic pomagać :tak:

Jolie to wpadaj do Wrocka na zakupki a potem do mnie na kawkę :-)
Anulka Ciebie też zapraszam!

Spadam do kuchni :sorry2:

reklama
juz sie zmeczylam tym ogladaniem katalogu - obejrzalam dopiero 280 z 1380 :sorry2:

jolie dopiero teraz doczytalam - to mialas przygode ;-)
jak tam pupa malego:confused:

larvunia ja pije zazwyczaj pomaranczowy, albo dzis pomarancza z mango :-)
w sumie to kazdy jaki mam :tak: dzis albo jutro mam nadzieje napije sie marchwiowego wlasnej roboty - tylko marchewke ktos musi isc kupic :-p

a ja misia, pusia jestem tez z wrocka, stare miasto :-) ach jak ja kocham to miasto !

a co do karmienia cycem jeszcze to niewiele nas zostalo co tylko samym cycem jedzie, bez dokarmiania butla :blink:

lilka mam nadzieje ze nas nie zaniedbasz przez tesciowa :tak:
jak dlugo zostaje :confused:

acha. zapomnialam dopisac ze na wielkanoc na 99 proc, bede we wrocku, juz sie nie moge doczekac :-)
stesknilam sie za kotem :frown:

wisienkaa1 ja karmie tylko cycuchem a pokarmu mam tyle że mogła bym chyba całe przedszkole wykarmić. Jednego razu kiedy musiałam gdzieś pojechać i trzeba było odciągnąć pokarm to w przeciągu 30 minut miałam 120 ml mleka w buteleczce :)). Koniec tego zachwalania co by nie zapeszyć :)

wisienkaa1 ja karmie tylko cycuchem a pokarmu mam tyle że mogła bym chyba całe przedszkole wykarmić. Jednego razu kiedy musiałam gdzieś pojechać i trzeba było odciągnąć pokarm to w przeciągu 30 minut miałam 120 ml mleka w buteleczce :)). Koniec tego zachwalania co by nie zapeszyć :)

hehe to ja jak mam dobry dzien to w niecale 10 min mam 125 ml, tyle ze uzywam reczny laktator avent a ty jak odciagasz?

Ja również laktator avent. Mój synalek to taki głodomor, uwielbia jeść ma to chyba po tatusiu;). Ciekawe ile teraz waży. Jak byłam na pierwszej szczepionce czyli jak miał 6 tygodni to ważył 5kg, teraz kolejne ważenie na koniec stycznia i kolejna szczepionka. Achhh znowu będą go kłóć :(

moj tez uwielbia jesc, ale niestety ma to po mnie :sorry2:
jak sie urodzil to wazyl 3,095 a nastepnego dnia 3125, a jak mial tydzien 3370 wiec w ogole nie stracil na wadze zaraz po urodzeniu jak inne dzieci :-)
w 5 tyg, wazyl 4,540 a teraz to nie wiem, ale bedzie z 5 :-D

bardzo ladnie przybiera na wadze, ale co sie dziwic jak w czasie gdy nie spi to 3/4 czasu na cycku mi wisi :sorry2: :-)

no wlasnie Wisienko nie wiem jak to bedzie z pisaniem na BB:dry:
bo glupio bedzie siedziec przed kompem z tesciowa za plecami :dry::sorry2:
chyba ze nie bedzie miala nic przeciw

na kompie mam kurs norweskiego i zamierzam go kontynuowac to bede w trakcie sciemniala tu z wami :-p taki wstepnie mam plan :-p

a Danusia bedzie 3 weeksy :cool2:

Pusia uswiadom mnie gdzie ta dzielnica lezy :-):cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry