• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Larvuniu ja cały czas pracuję:-( nie mam wyjscia:-( nikt tego za mnie nie zrobi:-(
ale to tylko kilka godzin dziennie ok.3-4:-) wiecej nie...
ja zajmuję sie sklepem internetowym oraz allegro naszej firmy m.in. więc mogę siedziec w domku:-)

reklama
no 120 ml. nan-a to chłopak nie zjadł nawet jak samą butlę dostał a teraz cyc i butla :-) jak dla mnie szok:-) hehe

najgosze że to dokarmianie któe robie to jakoś nie widzę żeby sobie chłopak więcej tył niż przy samym cycu:-) chyab ma taki urok i przemianę materi;-) heheh po mamusi;-)

Hej

Mam na imię Karolina, mieszkam we Wrocławiu (pochodze z woj lubuskiego, ale w raz z mężem po studiach zostaliśmy we Wrocławiu). Ukończyłam Akademie Rolnicza - inż Zarządzania i Marketingu. 30 kwietnia będe miała 24 latka :). Mój synek Kacper urodził się w 42 tygodniu 05.11.2007 ważył 3640 i mierzył 56cm. Kacperek uwielbia się śmiać wygląda to naprawdę słodko.
Obecnie jestem sobie na macierzyńskim i wraz z Kacperkiem siedzimy w domu. Maluszek właśnie zasypia wiec skorzystam z chwili i posiedzę sobie przed komputerkiem:-)

Pusia7-witamy u nas!!!
Woman-wiem,ze nadal masz kompa w naprawie no i powinnas go dzisiaj odebrac-widzialam twoja galerie na naszej klasie,jak ty laska jestes-no masakra i miss-ka byls prosze,prosze!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry