• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry :-)
mam nadzieje ze dzis mamusie w miare wyspane
mam 2 pytania :
czy wasze dzieci spia spokojnie tzn cicho bez wydawania dzwiekow
i czy jak sciagacie pokarm laktatorem raz to czy do tej samej butelki mozna dodac pokarm siagniety pozniej tzn zmieszac starszy z nowym ale z tego samego dnia :baffled:

reklama
dziendoberek :-)

a sabina gdzie?? :shocked2: ..........:-):-):-)
mircia moj chrapie, steka i glosno oddycha przez sen :-) a czasami cichutki. Ale najczesciej ma oddech ciezki, wiec slysze przez nianie jak oddycha. Sprawdzalam na dworze czy dziala i z 3ciego pietra lapie zasieg. Tylko, ze ja sypialnie mam od tej str gdzie wyszlam z pieskiem. Na bank 100metrow lapie :tak:
ja juz nie sciagam laktatorem mleczka a jak sciagalam to nie mieszalam mleka.
sugar nie widac ze Twoja jest glodomorkiem :sorry2: W porownaniu do mojego to kruszynka ;-)
bira sama do porodu autkiem ?? :szok: ....:-D:-D:-D -szalona :-)
bira ta niania jesli kladziesz dziecko w pokoju od strony gdzie jestes na dworze to na bank zadziala :-)

moje dziecie ma coraz rzadziej koleczki a jak sa to coraz slabiej i krocej :-) No i poranek mam super, bo chichra sie od samego rana moj szkrabik... a jak gada :-D

dzień dobry:tak:

stuk-puk kawką;-)
u nas dzisiaj fajowa pogoda
zaraz Sami do szkoły jedzie
a ja czekam na męża i jedziemy do miasta łózeczka dla Marcelka oblukać

może doradzicie jakie kupić
ja chyba wolę takie turystyczne
właściwie to już byłam zdecydowana na to
http://www.allegro.pl/item283853234_rewelwacyjne_lozeczko_disney_na_kolkach_hauck.html
ale jak chciałam kupić to już po aukcji było
a facet jeszcze mi nie odpisał czy wystawi aukcje ponownie
za to Sławek mówi że drewniane ładniejsze
i namawia mnie na to:
http://www.allegro.pl/item292479213_hurtowo_lozeczko_radek_vii_szuflada_materac.html

kurcze sama nie wiem
tamto materiałowe super do pokoju pasuje i wizualnie podoba mi sie
tylko nie wiem co lepsze dla dzieciaczka
doradzcie plisssssssssssss

Ponawiam pytanie bodajże Anulki: Czy wasze maleństwa często się uśmiechają, może śmieją na głos?

Mój macius usmiecha sie czesto i gesto (az serduszko cieszy) no i w glos zasmial mi sie pierwszy raz kilka dni temu i to przez sen:tak:

Mamcie, tak sie zastanawialm i juz sama stracilam rachube, ktore jeszcze karmia piersią...?
...wiem, ze Misia, Larvunia i chyba Jagoda...

ja tez ale butle musze dac raz dziennie,bo nie wyrabiam

jak bylismy u tesciow to pytali sie o nasz slub, ja powiedzialam ze nie wiem ze tez czekam :sorry2: hehe ale w domu moj mi powiedzial ze w tym roku, zobaczymy :-) hi

no prosze,gratulacje,to impreza sie szykuje:-)

ja tez karmie
ale flaszka tez jest grana
moja jest po prostu mega glodomorem i ja sie pekam ze ona nie dojada
u mnie dokladnie to samo-moj macius mnie ostatnio zzaskoczyl -wytrabil na raz cala butl(175 ml) masakra:szok:
dzien dobry :-)
mam nadzieje ze dzis mamusie w miare wyspane
mam 2 pytania :
czy wasze dzieci spia spokojnie tzn cicho bez wydawania dzwiekow
i czy jak sciagacie pokarm laktatorem raz to czy do tej samej butelki mozna dodac pokarm siagniety pozniej tzn zmieszac starszy z nowym ale z tego samego dnia :baffled:
moj synek steka,mruczy czasami placze przez sen no i ostatnio sie smial:tak:
a jezeli chodzi o odciagniety pokarm to ja nigdy nie mieszalam bo czytalam gdzies,ze tak sie nie powinno robic,takze kazdza porcja oddzielnie

Pati-ja osobiscie uwazam ze dla malego dzieciaczka to lepsze takie drweniane,no bo nawet potem jak zacznie wstawac to jakos stabilniej i bezpieczniej bedzie mialo no i nie bedzie sie obijalo o material,ale to moje zdanie natomiast mimo wszystko to z kubusiem puchatkiem wyglada slodko

dzień dobry:-)

jestem piję kaweczke:-) ale od rana pracuję wiec dlatego dopiero teraz:-)

Pati ja mam dokładnie to łóżeczko drewniane:-) i nawet w tym kolorze:-) mnie się podoba i wszystkim co przychodza też:-) Kapikowi chyba też bo już w nim śpi codziennie;-)

co do karmienia....
ja też karmie cycem:-) ale muszę dokarmiać bo mam strasznie mało pokarmu:-( i mi niestety nie pomagają herbatki hippa piję 2 codziennie, ni epomaga też odciaganie:-( no poprostu taki mój urok jak widać:-) ale cycojad dalej zajada ile może:-)

a co do tych kruszynek dzieciaczków to musze sie pochwalić że mój synek pierwszy raz dzisiaj rano zjadł butlę 120 ml!! bo wcześniejszym cycaniu cyca:-) i teraz biedaczek padł tak sie zmęczył:-) mój mały to przy waszych dzieciaczkach to kruszynka naprawde:-) ale głodny nie chodzi:-) heheh

reklama
a co do tych kruszynek dzieciaczków to musze sie pochwalić że mój synek pierwszy raz dzisiaj rano zjadł butlę 120 ml!! bo wcześniejszym cycaniu cyca:-) i teraz biedaczek padł tak sie zmęczył:-) mój mały to przy waszych dzieciaczkach to kruszynka naprawde:-) ale głodny nie chodzi:-) heheh

heheheehh... No ja tam nie wiem ile moj wciaga na raz :sorry2: butla dokarmiam go tylko podajac leki max 60ml, reszte cycem dojada.... No ale gratuluje :tak:120ml!!!

kochana do pracy wrocilas juz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry