• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
I co z chrzcinami, wymyśliłaś już w co ubierzesz Małego?

Jagoda, poki co jeszcze nie... Ale wpadlismy na pomysl, ze jak wybieramy sie np. do marketu, to nie ubieramy Oskarka w kombinezon tylko ubieramy go ciut grubiej niz w domku +czapka, a fotelik samochodowy schodzac do auta, w aucie i wchodzac do marketu jest okryty cieplym kocykiem. A w markecie kocyk i czapke sciagamy i jest git:tak::tak::tak:
Takze na chrzest tez mozemy go w sumie ubrac w jakis ladny komplecik i tylko okryc kocykiem - i juz:tak::tak:

My dzis zaliczylismy wypad na zakupy - amciu - do marketu, po powrocie Oskarek zostal nakarmiony i przewiniety i pojechlismy juz wozkiem na 1,5 godzinny spacer do parku:tak::tak::tak:
bylo cieplutko , a Oskarus spal:tak:

Larvuniu - nie ma to jak niespodziewani goscie, nie...;-);-)

Mamcie, tak sie zastanawialm i juz sama stracilam rachube, ktore jeszcze karmia piersią...?
...wiem, ze Misia, Larvunia i chyba Jagoda...

reklama
anulka taaaak ja karmie piersia i jak misia chcialabym jak najdluzej.

u mnie tez cieplutko dzis bylo na dworku :cool2: Maly nalykal sie pierwszych promieni slonecznych na dworku :-) Spal caly spacerek.... nawet skaczacy, szczekajacy, szalejacy pies go nie ruszal :-D

czesc mamusie
kurde dziewczyny czy wy nie przesadzacie z tymi zebami??? :szok::szok::szok:
no czasami zdarza sie ze wychodza wczesniej ale w 2 miesiacu????
moj Ignacy ma 13 miesiecy a ma dopiero 4 zeby a wylazic mu zaczely jakos latem...

wg mnie dzieci wkladaja sobie lapki do buzi bo dopiero niedawno sie tego nauczyly a ssanie czy ciamkanie to dla takich maluchow normalka...
moze zapytajcie lekarza nim dacie ten zel :sorry2:
taka moja opinia....

co do gaworzenia i smiechow to mala jest cudna i gada juz zawodowo
uwielbiam ten jej delikatny glosik
cudo
sugar ale ja nie powiedzialam ze zaczynaja jej wyrastac zeby:-D tylko wiesz, zanim zaczna rosnac dziasla sie przygotowauja-swedza-dlatego dziecko wpycha sobie rece do buzi i jest wieksza produkcja sliny :tak: lekarz Marysi ja badal i powiedzial ze jak najbardziej moze sie czuc niespokojna juz, bo to ja juz zaczyna pomalu swedziec,ale do zebow jeszcze daleko:tak: jeshu jak sie oburzyly mamuski ze starzem, spokojnie kobity:-D

Sabinka miałam to samo co noc i kupilismy nawilżacz właśnie. Problem sie skończył. Nawilżacz calą noc chodzi i zero kataru:tak:

Ja tez musze sie wybrac na jakies zakupki, moze w tym tyg mi się uda. Musze kupic spodnie bo dalej mam problem zapiąć stare. Najgorsze jest to ze ciągle nie wróciłam do swojej wagi-zostały mi 3 kg których nie umiem zrzucić:wściekła/y:

chyba tez sobie sprawie ten nawilzacz bo u nas suche powietrze:tak:

My dzis tez na dlugim spacerku, pozniej rozdzice przyjechali, mama posiedziala z mala a ja pojechalam z tata uczyc sie jezdzic:-p mam prawko od 17tego roku zycia
a niewiele mialam okazje sobie posmigac wiec trzeba sobie przypomniec cos z kursu:sorry2:

chcialam juz pisac "gdzie jestescie laski" a tu prosze kathhe :-)

... ja uwielbiam jezdzic samochodem :-) W 9 miesiacu ciazy juz nie siegalam (przez brzusio) do pedalow i do zmiany biegow, troszke sie tym zloscilam ze sobie nie radze.... a jaka frajda jak znowu siadlam za kolkiem i moglam pojezdzic...ojej, ja to chyba powinnam byc texowkarzem ehheeheh :-):-):-) normalnie podniecam sie gdy prowadze :-D a mam prawko od 1999r :tak:

dziewczyny
mam troche drastyczne pytanie :#
czy zostawiacie w domu dziecko same na np 10 minut ??? tzn czy wychodzicie z domu np do sklepu na dole albo na szybkie siku pieska albo cos w tym rodzaju

reklama
mircia zycie zmusza mnie.... tak wychodze :zawstydzona/y:
no moze to nie trwa az 10 min ale wychodze. Jak widze ze maly zasnol na maxa i podchrapuje sobie to biore szybko psa zbiegamy w dol z 3 pietra przed blok na trawke, zrobi siku i spowrotem wbiegamy na gore... mo max 3 min nas nie ma :sorry2:
Ale zdazalo sie juz pare razy, ze piesek chcial cos grubszego i w tedy to trwalo moze z 10 min.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry