• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć Anulko i Sabinko:-)

Co do śmiania się to Blaneczka mało sie śmieje, na głos to jeszcze nigdy nie słyszałam:baffled: Bardzo sie trzeba starac zeby wymusic usmiech na jej buźce.Dziwne to moje dziecko.No i są osoby do których wogóle nie chce sie usmiechnąć (mój mąż:baffled:, w sumie to ogólnie faceci)

Anulka to pięknie Oskarek pospał:tak: Jejku to jest piękne jak dziecko śpi w nocy.
I co z chrzcinami, wymyśliłaś już w co ubierzesz Małego?

Sabinka a gdzie kawusia? Ja ide postawić wode...

reklama
A
mój idzie spać ok. 20 śpi do 1 i jedzonko i potem śpi do 5 i znów jedzonko;-)
ale wolę wstać 2 razy dac mu jesć niz żeby siedział z nami do 23:-) (wtedy wstałam na jedzonko tylko raz) jak było przez pierwsze 2 miesiace:-) teraz od tygodnia ładnie idzie spać ok. 8-8.30 i mamy czas dla siebie...kochany synuś...a teraz i tak po jedzonku usypia zaraz więc super ...

u mnie od jakiegoś czasu jest identyczny scenariusz:tak:

Jagoda kawusia of course jest:-) heheh
a jeszcze co do śmiania do Kapik bardziej sie śieje do mojego meżusia niż do mnie:-) :-) ale to chyab dlatego że ja mu najgorsze rzeczy robie typu: fukanie marimerem do nocha, wyciąganie z noska fridą:-) heheh itp:-)

a wogóle mój mały ma cały czas tak jakby zatkany nosek...kurde myślałam że mu to przejdzie ale nie... moze rzeczywiście mam za suche powietrze w domu i trzeba zainwestować w nawilżacz...:-) musze pogadac z pediatra za 2 tyg. przy szczepieniu...niech go sprawdzi i wtedy jak cos zakupie nawilżacz

Sabinka miałam to samo co noc i kupilismy nawilżacz właśnie. Problem sie skończył. Nawilżacz calą noc chodzi i zero kataru:tak:

Ja tez musze sie wybrac na jakies zakupki, moze w tym tyg mi się uda. Musze kupic spodnie bo dalej mam problem zapiąć stare. Najgorsze jest to ze ciągle nie wróciłam do swojej wagi-zostały mi 3 kg których nie umiem zrzucić:wściekła/y:

Dzien dobry

Wczoraj juz nie wchodzilam, bo dopiero po 8 wrocilismy z zakupow trzeba bylo cos zjesc, malego umyc i nakarmic i o 9 zaczal sie film World Trade Center ktory chcialam obejrzec, skonczyl sie o 11 i juz padlam na pysk :-(

Asix, Sabina rowerek mam gorski z 21 przerzutkami :-) nie wiem kiedy ja je wszystkie wyprobuje ;-) jestem strasznie zadowolona ale stwierdzilam ze z moja kondycja jest teraz kiepsko :-( przejechalam sie kawalek ja wiem z 10 min i wrocilam spocona :zawstydzona/y:

Asix szkoda ze nie wiesz gdzie ktos to kupil, bo bardzo mi sie podoba :-(

a na zakupach wczoraj zaszalelismy :tak: nawet na swieta nie kupowalismy tyle zarcia co wczoraj, zapas pampersow dla malego ja wiem, bedzie mial chyba na 2 miechy hehe i moj sobie kupil nowa gre do X BOX360 a ja sobie wybralam mini wierze Hi Fi Philipsa :-D bo byla promocja z 80 na 40 funciakow :))

ciuchow narazie nie kupuje nowych (poza 1 para dzinsow kupiona tydz. temu w H&M) bo mam jeszcze ponad 15 na plusie i mam zamiar to zrzucic wiec szkoda mi kupowac jak bedzie tylko na chwile, zwlaszcza ze malo gdzie teraz wychodze :tak: od nowego roku do dzis juz schudlam prawie 2 kg bez zadnej diety, tyle ze zadnych slodyczy, chipsow itd nie jem !!!

a co do prasowania jeszcze to ja podobnie jak misia, zreszta mam super pralke (prezent od tesciow z okazji narodzin malego) ktora ma specjalna opcje easy iron ze jak to wlacze to w sumie ciuchy po wyciagnieciu nie sa pogniecione a jeszcze jak ladnie powiesze to juz w ogole wygladaja jak wyprasowane.
no chyba ze mam jakies wyjscie to wtedy szybko przeciagne zelaskiem dla picu :-p

ja tam jestem zupelna przeciwniczka lilki :-p dopiero zaczynam sprzatac jak juz sie wywracam o wlasne smieci hihi lub ma ktos przyjsc :-)

czesc dziewczeta :)
..wlasnie sobie rodzice moi pojechali juz do domciu. Wczoraj nam niespodzianke zrobili i popoludniu przyjechali do wnuka :-) Ojca mojego lubie goscic ale nie mame :-( -stare dzieje zle sie zawsze dogadywalysmy. Teraz kochana babcia :sorry2:

wisienka tez zaszalalam na zakupach wczoraj :baffled: o zgrozo 400zl poszlo! ehhh... wiekszosc dla mojego szkraba rzeczy.... chcialo sie dziecie to sie teraz ma prawda :sorry2:

ogolnie jak wam mija niedziela?? ...ja nawet spacer zaliczylam juz z maluzkiem, mezulkiem rodzicami i psinka :-)

witam kochane
wczoraj wrocilismy z gory bylo super
maly jest poprstu kochany w obie strony spal w samochodzie (4 godz i troche)
kazdego wieczoru wychodzilismy do restauracji i maly tez byl super
chyba poprostu jest ciekawy swiata i lubi podrozowac
szkoda tylko ze nie moglam pojezdzic na nartach

co do prasowania to ja tez szystko prasuje

i tez czytalam ze dzieci slina sie w 2mcu bardzo i ze polykani im slabo wychodzi to wpychaja sobie lapki .........wiec mysle ze z tym zabkowaniem to przesada

reklama
no dobrze ze mam Was. Zastanawialam sie wlasnie co moze oznaczac ta slina u maluchow- zeby (?), bo od paru dni wlasnie moj sie slinic zaczol. Mezus sie smieje ze tak sie zlosci az mu piana idzie z "pyska" :-p hehehehe...

mircia fajnie mialas... tez chce w gory! ;-)

- ja tez wsio prasuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry