reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Blanka śpi..dzisiaj szybko usnęła:happy:

Piszecie o prasowaniu- ja na początku prasowałam, teraz nie mam czasu i nie prasuję, chyba że gdzieś wychodzimy:sorry2:

Kathe u mnie to samo-rączka w buzi, ślinienie i marudzenie. Dzisiaj mi teściowa powiedziała że mój mąż bardzo szybko miał ząbki, a Blanka jest bardzo do niego podobna wiec pewnie już sie zaczyna:baffled:

Bira
zauważyłam ze nasze córeczki idą łeb w łeb:-D, moja dzisiaj też uśmiechnieta i zadowolona z życia.

Jolie powodzenia w walce z tv jutro:tak:

Asix ale rozkosznie wygląda twoje dziecie w tym ciuszku:-D

Lilka wyglada na to że owieczka to genialny wynalazek:tak:

Zmykam do mężulka bo go ostatnio zaniedbuję...do jutra!

Dobry wieczór!

Anulka słodziaczek niedźwiadek:-D

Podobnie jak niektóre mamusie już nie prasuje ubranek Mikołajka, tzn nie zawsze i nie wszystkie.Nieraz przesikuje ubrania i 3 razy dziennie (zdarza się i więcej);-) trzeba go przebierać, nie wyrabiam z praniem, a z prasowaniem tym bardziej.:baffled:

U nas z ząbkami spokój, ale jestem zdziwiona:confused: że waszym maleństwom tak szybko wychodzą. Kurcze, jeszcze dobrze u niektórych nie skończyły się problemy brzuszkowe, a już następne cierpienie. Biedne te maluszki:-(

Zbliża się magiczna godzina 22 i moje maleństwo zasypia, ach ja kocham to uregulowanie:-):-D

Ponawiam pytanie bodajże Anulki: Czy wasze maleństwa często się uśmiechają, może śmieją na głos?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry