Pati26
Mama Marcela i Samuela
uja też korzystam z rad Tracy;-)ja stosuje rady hogg ale u mnie jest kapanie. jedzenie spanie
ale u mnie tez kolejność kąpiej-jedzonko-spanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
uja też korzystam z rad Tracy;-)ja stosuje rady hogg ale u mnie jest kapanie. jedzenie spanie

zasnal ok.21 i obudzilam go po 3ciej... :-)zjadl i dalej spanko:-) tyle, ze trudno nam sie przyzwyczaic do porannego wstawania - 9ta to max - dluzej nasz synus nie spi... a dzis wstlismy o 7.30...

...a ja mam dzis wypad na jakas chwilke z przyjaciolka - dzis przyjechala z Wrocka. Wiec chlopaki zostana same
...bez cycka
co to bedzie

:-)Wczoraj u lekarzy w miare ok...tzn neurolog zadowolony a neonatolog nie...bo Adas zamiast podnosic głowke podnosi tylek...cos mu sie kierunki pomieszały, ale co sie dziwic jak w brzuchu tez był pomieszany
Ponadto wazy juz 7150g
A wszystko przez te pozamarzane kałuże 

może mi się poszczęści na wyprzedażach. Zawsze tak jest jak widzę coś fajnego to mi kasy brakuje a jak juz mam kasiorkę to nic nie mogę znaleźć
A dzisiaj czuję że coś znajdę i mam na to kesz 

ale spał do 7:00 więc 5 godzin wytrzymał bez cyca bez budzenia się :-)

Wczoraj u lekarzy w miare ok...tzn neurolog zadowolony a neonatolog nie...bo Adas zamiast podnosic głowke podnosi tylek...cos mu sie kierunki pomieszały, ale co sie dziwic jak w brzuchu tez był pomieszany
Ponadto wazy juz 7150g
poprostu mam dosc...odwilz przez dwa dni nie roztopila tego co napadalo a tu juz nastepna porcja