wisienkaa1
Listopadowa mama '07
wisienka jak ty tak jesz to skad ty masz pokarm??? ja juz bym nic nie miala...
mam duze zapasy tluszczu
;-) hahaha a tak powaznie to wieczorem wszystko nadrabiam jak maly spi albo danny wroci z pracy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wisienka jak ty tak jesz to skad ty masz pokarm??? ja juz bym nic nie miala...
;-) hahaha 

witam juz wieczorowo
larvunia jak ty mozesz pic to swinstwo (czytaj bawarke)ja tego nie nawidze, pamietam jak w przedszkolu mnie zmuszali do picia tego
wczoraj na noc czytalam mnostwo art na temat zabkowania i niechce mi sie wierzyc ze moj juz zaczyna, bo pisalo za ok pol roczne dzieci zaczynaja, czasem 2-3 m ale bardzo zadko, ale nic mi nie przychodzi do glowy dlaczego on tak placze, widac ewidentnie ze cos go boli, kolki to nie sa bo ,ma gazy i robi kupki no i jak placze to nie macha nozkami a wklada raczki do buzi.
Kupilam mu dzis zel na dziaselka i gryzak z woda w srodku i mu to zapodam jak znow sie zacznie akcja placzu - zobaczymy czy pomoze, jak nie to bedzie znaczyc ze to cos inego mu dolega:-)
mam nadzieje ze szybko wykryje przyczyne bo juz nmormalnie padam z moim na pysk jak on tak placze w nocy i spac nie daje![]()
a propo placzu to tez mi sie wydawalo ze dzieci placza na sucho, a gdzies czytalam ze jak dziecko palcze na sucho to ma odwodnienie![]()
![]()
moj jak placze to oczka mu sie tylko lekko spocaani sucho, ani lezki to nie sa
nic ja ide cos zjesc bo juz mnie ssie, jestem tylko na 1 kabanosie drobiowym![]()
Pilam na poczatku bo w szpitalu kazali niby najlepsze dla dziecka. Pozniej przestalam bo juz o mdlosci mnie zanosilo..... teraz znowu pije... wszystko robie by maluszek nie mial juz kolek :-( Bo przechodze koszmar z tymi kolkami.
tez przyszlam zyczyc milych snow,mialam taki dzien ze szkoda gadac:-(
mam jeszcze pytanko -ile odczekujecie z kapiela po karmieniu