reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23]. @Netiaskitchen nie gniewasz się, to moje głupie żarty, wiesz że cię kocham [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ale to takie śmieszne jest [emoji23]
TYYY melomanie ? Nie za duzo masz tu osob do kochania ? Wez no sie zdecyduj :-D:-D:-D Jeszcze napisz ze kochasz tez ta serdeczna co mi napisala ze jestem grzesznica 😂😂😂

A właśnie w Biedrze są fajne makarony z soczewicy i z zielonego groszku. 100 %. Właśnie dziś taki sobie zrobiłam z domowym pesto z roszponki i masła migdałowego...i troszkę wzdęte jestem, ze tak powiem 🤭
No niestety dla mnie biedra jst chyba zbyt skomplkowana 😅 Wole lidla ;) Przez to twoje zdjecie z dziecinstwa ciagle cie widze jak taka sliczna kobietke i nawet twoje wzdecie mi nie przeszkada ;)

reklama
Nie no póki co depresji nie ma gotuje krupnik[emoji39] coś jeść trzeba bete zrobię w czwartek. Ja też słyszałam że udrażnianie raczej nie ma sensu bo efekty są wątpliwe a to jednak kolejny zabieg. Musi być dobrze bo w sobotę mamy z mężem iść na bal karnawałowy i mam już sukienkę [emoji39][emoji39]
Tyko nie popadaj w depresje teraz masz nas i musisz dzialac dalej... Ja np po zapaleniach uslyszalam ze w jajowodach sa takie rzeski ktore pchaja to jajeczko do macicy. I ze u mnie nie ma sensu ich udrazniac bo wlasnie te rzeski moga juz najprawdopodobniej nie dzialac. chialam jechac do Lublina na udraznianie ale to kosztuje 6000 zl czyli polowa mojego in vitro no i nie daje pewnosci ze te rzeski zadzialaja ;( Bedzie dobrze. Zaraz sie wszystko rozstrzygnie, boje sie tylko zeby ta beta nie wystrzelila ci teraz w kosmos bo wtedy wiadomo wiecej probleow ;( Czekam razem z Toba [emoji173]

Do góry