reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki. Z rozpaczy zjadłam ogromnego pączka i nadzieniem kokosowym - sam cukier tłuszcz i białą mąka i chwilowo mi lepiej. Staram się nie myśleć za dużo.
Rozumiem Cię. Ja tez zawsze jak mam dola to dopadam sie do słodyczy. A pączki to wręcz uwielbiam. Bardzo dobrze kochana ze starasz sie nie myslec. Ochlon i walcz dalej😘

reklama
Kurcze ciężko Was oczywiście nadrobić, a bateria mi pada. Wracam właśnie z wizyty 😉 jestem po 3 dniach stymulacji, na lewym jajniku 8 pęcherzyków, a na prawym tylko 4 (usuwana torbiel endometrialna). Mają po ok 10 mm, a estradiol wynosi 500. Czy to dobry wynik? Sama nie wiem, nie mogę sobie przypomnieć jak było ostatnio 🤔

Zdecydowałaś sama o padaniu 2 teraz? Bo ja też stoję przed taka decyzja mam 2 zamrożone i sama nie wiem czy brać 2 czy 1 ? Oczywiście jeśli oba prawidłowo się rozmroza
Alllle jak bym miała dwa ostatnie nie wiem czy bym się zdecydowala na dwa na raz, kurcze ciężka decyzjia

reklama
Kurcze ciężko Was oczywiście nadrobić, a bateria mi pada. Wracam właśnie z wizyty 😉 jestem po 3 dniach stymulacji, na lewym jajniku 8 pęcherzyków, a na prawym tylko 4 (usuwana torbiel endometrialna). Mają po ok 10 mm, a estradiol wynosi 500. Czy to dobry wynik? Sama nie wiem, nie mogę sobie przypomnieć jak było ostatnio 🤔
To jeszcze trochę to potrwa. Pęcherzyki małe to i estradiol niski. Niech sobie spokojnie rosną. Teraz kiedy podgląd?

Do góry