Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I właśnie o to mi dokładnie chodziłoPo to aby wykluczyć niewydolność szyjki. Brałam do 18 tc i szkoda bo moze z szyjką byłoby lepiej. Luteina jest podawana do końca ciąży w przypadku kłopotów z szyjką.
A ja uwaga!!! Ide myć włosyI jeszcze mi przyszla dzisiaj sasiadka na pogaduchy a ja juz w pizamie no uwielbiam takie wizyty. Musze pomyslec jak sie jej zrecznie pozbyc![]()
Wolisz pluć łuskami?[emoji6]Dobrze ze nie jest opierzony![]()
Ja też. Bez tego nie ma sexu[emoji6]Szczerze to ja kupiłam ten pierwszy wibrator i ogólnie nie jarają mnie wibracje w środku i penetracje zabawkami. Zdecydowanie wolę zewnętrzną stymulacje łechtaczki.![]()
No właśnie. Na jakich zasadach odbywa się bzykanko po ivf? Ja co prawda niemacana jeszcze ale chcieć to by mi się chciało tylko czy można w ogóle? Takie sejsmo wstrząsy kropu robić?[emoji23]Teraz to ja ci nawet nie pozwalam na dotykanie SPRZETUPodobno mozna ale ja nigdy nie ryzykowalam
![]()
Absolutnie i definitywnie NIE ZARYZYKUJĘTeraz to ja ci nawet nie pozwalam na dotykanie SPRZETUPodobno mozna ale ja nigdy nie ryzykowalam
![]()
No nie byłoby czasu myśleć[emoji6]Laski, zobaczcie co znalazłam na pintereście[emoji4]
Mąż pyta czy challenge accepted, ale nie ma opcji... Nie mój level...
Nie zmienia to faktu że to MEGA CZAD!!! [emoji3590]
Chociaż stylizacje im odpal[emoji6]A ja uwaga!!! Ide myć włosy [emoji23]żeby kotom oszczędzić roboty[emoji23][emoji23][emoji23]
Jak nie jak tak? Jak sama szyjesz ubrania, śpiworki itd to dla Ciebie to pikusLaski, zobaczcie co znalazłam na pintereście[emoji4]
Mąż pyta czy challenge accepted, ale nie ma opcji... Nie mój level...
Nie zmienia to faktu że to MEGA CZAD!!! [emoji3590]