Liliana87
Fanka BB :)
Bardzo nie w porę;( ale mam nadzieję,ze nowa praca będzie lepsza !Ja tez mam taka nadzieję. Narazie jest zalamany. Dlaczego akurat teraz [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo nie w porę;( ale mam nadzieję,ze nowa praca będzie lepsza !Ja tez mam taka nadzieję. Narazie jest zalamany. Dlaczego akurat teraz [emoji20]
Tez tak wole,bo nie muszę myśleć jakie faldy się robią na brzuchu i jakie miny robieJa jestem taka sama. Jak to moj mąż mowi tylko po bożemu ,w łóżku i przy zgaszonym świetle![]()
No to już wiemy czego lubisz słuchać
Fraxiparyne bralam juz dzien wczesniej a estrofem i proga tak fraxiparyne sobie zawsze wieczorami .... Kurcze faktycznie go niema niezle wez sie dowiedz tam o co chodzi zmartwilam sie to kto teraz bedzie robil ivf. Kurcze powodzenia jutro@cikulinka
Kochana powiedz mi czy w dniu transferu brałaś też zastrzyk Fraxiparine i docipnie Progesteron i Estrofem?
Cooooo, przyznaj się że się spodobało [emoji23][emoji23][emoji23]. A wiesz że czasem sobie puszczę takiego odmużdżacza [emoji12]No to już wiemy czego lubisz słuchać [emoji1787]
[emoji12][emoji12][emoji12]
Ja sie balam terminu transferu dodac do kalendarza,a o becie nie wspomnie. Jak jutrzejsza wyjdzie dobrze to poproszę o dodanie poniedziałkowej ostatniej weryfikacjiTo chyba normalny objawnikt nie lubi rozczarowan
Nie wiem ale ja mam przeczucie ze bedzie teraz lepiej niz dobrze.
Musmi sie sprezac dziewczyny zeby zaplenic kalendarz terminami porodow
![]()
Mówili dzis w wiadomościach,ze gdzies w Polsce, ale nie wiem gdzie, nie przyswoilam otwierają klasę w liceum lub technikum o kierunku disco polo i będzie tam uczył między innymi ten Miller od "jesteś szalona".. dżizys. Co sie dzieje[emoji85][emoji85][emoji85]No to już wiemy czego lubisz słuchać [emoji1787]
[emoji12][emoji12][emoji12]
Ja sprawdziłam w 10 i 15dtp. Ale sikalam dłużejJa sie balam terminu transferu dodac do kalendarza,a o becie nie wspomnie. Jak jutrzejsza wyjdzie dobrze to poproszę o dodanie poniedziałkowej ostatniej weryfikacji
Do ktorego dpt sprawdzacie bete?
Nawet w kubek trzeba umieć trafićTia... strzał w kubek[emoji23][emoji23][emoji23]