Mimi94
Fanka BB :)
Skoro rano pozytyw to wieczorem też nie powinien być pozytywny??Gorny pozytywny [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro rano pozytyw to wieczorem też nie powinien być pozytywny??Gorny pozytywny [emoji4]
ZUS widzi kod ICD 10. I tak np zwolnienie od psychiatry pod kątem depresji z kodem B - tu wychodzenie z domu, do ludzi, nawet do restauracji jak najbardziej pomaga w odzyskaniu zdrowia więc ZUS nie może tego podważyć.Tak jak już pisałam, odnosiłam się do dwóch różnych rodzajów zwolnienia (80 i 100%), a nie do przyczyny zwolnienia takiej jak wymioty. Przykładowo ja na L4 z powodu rekonwalescencji po chorobie zakaźnej miałam zalecenia spacerów. Ciekawe jak bym miała to udowodnić jeśli akurat wtedy byłaby kontrola ZUSA przecież robiłam to co kazał lekarz
![]()
Dziewczyny poszłam ze staraczek jak zaczęły tam przeszkadzać ciążowe rozmowy, dołączyłam do wątku październikowego, ale widzę, że tu też się fajnie dzieje [emoji16] teraz na l4 będę miała mnóstwo wolnego czasu hahaha aż za dużo. Chętnie dołączę, ale przyznam szczerze, że w życiu nie ugotowałam ogórkowej! I co teraz? Przyjmiecie? Dacie sprawdzony przepis?
ogolnie kochana z tymi kontrolami jest tak, ze Zus kontroluje osoby, ktorym wyplaca swiadczenia. Jesli pracoawca zatrudnia powyzej 20 osob, to prcodawca sam wyplaca chorobowe.
Gratuluje ci bardzoJak sue z tym czujesz?
usypialam synka jak mąż wszedł do domu. Tolcio usnął, poszłam do męża i mówię że mnie rozkłada... Pytam czy mnie weźmie jutro taką zasmarkaną... Nic nie powiedział tylko się zaśmiał i zrobił herbatkę poziomkową... Kocha.. ale czy dziecko mi zrobi? Nie wiem [emoji848][emoji6]
Dziewczyny myślicie że do gina z myślą o monitoringu iść lepiej w 12-14 dc czy 19? Ostatni mój cykl trwał 39 dni ale teraz mam śluz nagle tydzień szybciej niż wcześniej.
Test owu do góry z rana na dole z wieczora... Ja nie wiem co myśleć? [emoji848] [emoji2368] Zobacz załącznik 1082341