My się będziemy budować ale to kiedyśTo 3 pokoje to u mnie w takim małym miasteczku mieszkania z rynku wtórnego kosztuje ok 240 tyś A mieszkam 10 tyś. Mieście także masakra. Ale okolica ładna bo jest jeziorko i Bardzo zazielenione miasto więc ceny są też kosmiczne [emoji2356] Ja mam mieszkanie 40m 2 pokoje. Tzn były 2 twraz mam salon z aneksem i pokoik, obecnie sypialnia A już nie długo królestwo maluszka Ale stwierdzam że wolę takie mniejsze niż zadluzac się przy takich cenach na raty po 1500 zł miesięcznie A nie korzystać z życia. Teraz już mało kogo stać na kredyt i mieszkanie 3 pokojowe( kuzwa jak to brzmi, nie stać na to by się zadluzyc) [emoji2356][emoji2356][emoji16]
reklama
Maxi89
Fanka BB :)
To już gorzejTylko mi właśnie pod biustem są dobre z miseczek się wylewaja [emoji23][emoji23][emoji23]
Mowia ze im mlodsze dziecko tym jest latwiej mu sie przezwyczaicAle ona ma roczek j nawet nie chodzi.
Nieee nie w krakowie tutaj są żłobki od pół roku.Z tego co wiem dzidzia musi skończyk rok, by poszła do żłobka![]()
bleucoco
Mega drogo!! My robimy zakupy w sieci Leclerc, ewentualnie Kaufland, ale to jak pod miastem jesteśmy u rodziny. Ceny nie są takie złe, idzie przeżyć. A pieczywo i mięso w Wierzejkach.Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja jestem tylko piesi z kurczaka k mielone haha [emoji23][emoji23][emoji23] Więc też idzie trochę oszczędzić. Ale ogólnie wczoraj byłam w Mili i olej kujawski kosztuje 8 zł [emoji33] A mąż zazyczyl sobie duża milke za którą zapłaciłam 13.99! Ja pierdziele! Przegięcie jakieś. A chleb u Nas w piekarni podrożał z 2.49 na 3.29 porażka [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Dziś mój ukochany jak będzie wieczorem wracał od fryzjera przywiezie mi wymarzonego burgera z wołowinką i kimchi
Piekna!!! Bede patrzec na Twoja i mysle ze mniej wiecej moja bedzie podobna bo prawie takie same sa :-)Dziewczyny mam betę z dzisiaj![]()
Wesoła_Aga
Można gotować zupę na porcji rosołowej to praktycznie same kości i nie ma mięsa
Moja mama np gotuje zupę na ćwiartkach kurczaka a potem je wyciąga i robi na obiad np w sosie białym z ryżem, albo potrawkę z kurczaka można zrobić galaretkę z kurczaka z zupy jeśli lubicie i takie tam![]()
Eee wole zrobić na maśle lub oleju, niż na kosciach
kasiaa91
Pewnie tak, tylko badamy w inne dniPiekna!!! Bede patrzec na Twoja i mysle ze mniej wiecej moja bedzie podobna bo prawie takie same sa :-)
Ja robię zakupy głównie w biedronce i lidlu i też nie narzekam na jakieś super drogie ceny, można znaleźć różne rzeczy w naprawdę dobrych cenach.
Mega drogo!! My robimy zakupy w sieci Leclerc, ewentualnie Kaufland, ale to jak pod miastem jesteśmy u rodziny. Ceny nie są takie złe, idzie przeżyć. A pieczywo i mięso w Wierzejkach.
Dziś mój ukochany jak będzie wieczorem wracał od fryzjera przywiezie mi wymarzonego burgera z wołowinką i kimchi [emoji7][emoji7][emoji7] Nie jadam mięsa na codzień w ogóle, zdarzy mi się od święta, a nagle mnie naszło na tę wołowinę z kapustą [emoji23] Jutro zaszaleję i zrobię papryki faszerowane na obiad. Może żelaza mi brakuje [emoji23]
reklama
Wesoła_Aga
@Verona26
Ja wydałam 45 zł dziś
Kupiłam: pół kilo mięso mielone, 2 jogo naturalne, kilo sera zółtego, 3 kostki masła, kg bananów, pieczywo 2 bochenki - także też nie wyda mi się jakoś dużo i gdzie ta kasa
Jeszcze musiałam oddać parówki, bo okazało się, że nie wziełam karty i mi brakło
Może ty jesz za dwoje, dlatego Ci dwoji się rachunek
Ja wydałam 45 zł dziś
Kupiłam: pół kilo mięso mielone, 2 jogo naturalne, kilo sera zółtego, 3 kostki masła, kg bananów, pieczywo 2 bochenki - także też nie wyda mi się jakoś dużo i gdzie ta kasa
Jeszcze musiałam oddać parówki, bo okazało się, że nie wziełam karty i mi brakło
Może ty jesz za dwoje, dlatego Ci dwoji się rachunek