JeczacaMarta
Aktywna w BB
Piękny!! GratulujęMam wynik
7dpt 69
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny!! GratulujęMam wynik
7dpt 69
Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] Warto było tyle czekać, co nie?Mam wynik
7dpt 69
No piątek juz blisko wiec troszke bedziesz spokojniejsza[emoji173][emoji173][emoji173] ja dziś fizycznie czuje się lepiej niż wczoraj. Wczoraj caly dzien bolał mnie brzuch, i na dole i żołądek. Mulilo mnie. Ale było "czysto". A dziś jak znow zobaczylam brązowe to już mi samopoczucie sie pogorszyło. To tak jak pisala @Dakita30.. Mam obawy. Staram się z tym walczyć, naprawdę. Wizytę mamy w piątek w klinice, na 12.20. Mam nadzieje,ze dalej [emoji173] bedzie pięknie bilo i ,ze Marek zobaczy Kropusia. Bo w szpitalu tylko ja widziałam. Tak sobie myślałam o Waszej pracy. I wszystkim Wam zazdroszczę, mimo wszystko, bo znacie języki obce. Ja jestem tuman językowy. Jeszcze kiedy się na studiach uczyłam (A całe życie mialam tylko niemiecki) to coś potrafiłam powiedzieć. Potem juz koniec. Mam taka blokadę,ze nic z siebie nie wydusze. Angielski co A tam rozumiem, ale też się nie odezwę. Marek teraz musi sie uczyć angielskiego, pewnie w pracy będzie go chlonąl a ja dalej będę tuman. Nie mamy pieniędzy,zeby teraz pojsc i się gdzieś uczyć A sama nie ogarne. Jestem ścisły umysł. No ale tak o Was myslalam i wiem,ze praca szybko się znajdzie bo z łatwością sie porozumiewacie.
Wow! Niezła kolekcja!!!Ja dostalam od meza w dniu slubu i potem mi ja wlasnie uzupelnial na rozne okazje (rocznice, urodziny, potem dzien matki) i teraz juz wazy z 5kg [emoji16][emoji12]. Nigdy jej nie zdejmuje, tylko do porodu i przez 3 miesiace po nim. Zobacz załącznik 1082758
Jessss! Super. Trzymam kciuki za przyrost!Mam wynik
7dpt 69
7 lat... [emoji6]Wow! Niezła kolekcja!!!
Trzymam kciukiDziewczyny Kropek jest już w domku
@cikulinka Transfer wykonał mi Dr Biskup
Było bardzo miłoBardzo zadowolony z endometrium 14cm
Zabieg szybki,bezbolesny
Tylko ten pęcherzLedwo wytrzymałam
Ziółkowskiego już nie ma
Nie pytałam o szczegóły
Także teraz w młodych siła
Dodaje Wam zdjęcie usg z transferu i mojej blastki 4AA
![]()
Powinnam Twoje słowa wkleić na tapetę i codziennie je czytaćAle małpa wredna! Myśl teraz o sobie, ja zawsze powtarzam, ze praca się znajdzie zawsze, a zdrowie już nie wroci, ceń siebie! Jak ludzie nie są tego warci to nie ma co się starac.
Te nasze przyjaciółki widzę ze ostatnio nie zdają egzaminuNo odezwała się właśnie ta moja niby przyjaciółka. Ta co ma 5 mięsieczne dziecko. W koncu jak mnie wypytywała ostatnio to jej mówilam, ze moze będę miec transfer w sobotę.
A ona mnie dziś pyta czy robiłam dzis betę?
Nie no jasne, w sumie czemu nie tak sobie myślę
To jej napisalam ze jest4dpt i to za wcześnie na cokolwiek...
Napisala:a no tak, faktycznie...
Przecież jak coś w końcu wyjdzie to w koncu kiedyś jej powiem, a tak to po **** gadac jak nie ma i czym...
Ja zrobiłam FredkoweA ja właśnie zaraz będę smażyć pączusie pierwszy raz[emoji4] szkoda, że mnie tak nie odstrasza od jedzenia [emoji23]