Dzień dobry mamuśki!
Pusia witaj, bardzo ładna biżuteria :-)
Mikuś śpi, więc troszkę nadrobiłam, bo naskrobałyście że szok

.
Co do spania na brzuchu to położna powiedziała, że w dzień pod czujnym okiem rodzica-tak, w nocy-nie z tych względów, o których piszą dziewczyny.
Moje dziecię, o godzinie 5 nad ranem

ma najlepszy humorek :-), aktywizuje się niesamowicie i ja chcąc nie chcąc gadam do niego, wygłupiam się. Po godzinie takiej zabawy usypianie.
Dziewczyny, dla świętego spokoju idźcie do gina na kontrole po porodzie.Ja byłam, na szczęście jest ok i w marcu mam iść na cytologie.
Pusia, bira wy już dostałyście okres mimo karmienia piersią, może jest to spowodowane tymi długimi przerwami między karmieniami. Karmicie tylko piersią czy może dokarmiacie? Ja karmię tylko piersią i to dość często, bo co 3,4 godz.i jak do tej pory nie mam żadnych objawów płodności.:-)
Lilka trochę podejrzana wydaje mi się kasa, która wpłynęła nie wiadomo skąd, ale trzymam kciuki, żeby to nie byłą pomyłka.;-) A jak teściówka?
Sugar do Ciebie ma pytanko, bo dość szybko zaszłaś w ciąże z Elemelkiem. Wiem, że Igiego nie karmiłaś piersią, ale czy od początku? Czy jak zaszłaś w ciąże to Igi był już na butelce?Nie wiem czy jeszcze to pamiętasz, czy miałaś może najpierw okres a potem owulację czy odwrotnie? Pytam, bo sama bacznie obserwuje się, tabletki, spirala odpadają-boję się skutków ubocznych, zostały gumki, ale i tak wolę wiedzieć, kiedy zbliżają się dni płodne.