Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A tak w ogóle to jeszcze się nie chwaliłam swoim hobby. Tak więc podczas ciąży zaczęłam robić biżuterię i robie ją do dnia dzisiejszego. Teraz mam trochę mniej wolnego czasu ale staram się co jakiś czas zrobić coś nowego. Nawet mój mężulek zrobił mi własną stronę internetową :-)
No to już się pochwaliłam![]()
![]()
Jejku nieźle jestem uzależniona od BB. Niedawno miałam dłuższą przerwę i tak naprawdę chodziło o to że mój powiedział ze to głupota i wogóle strata czasu, więc próbowałam zrobić odwyk ale niestety nie udało siePrawie codziennie zagłądałam na BB nic nie pisząc. Ciekawe kiedy teraz mój meżuś mi coś powie
![]()
ja mam pytanko a propos karmienia jeszcze
czy karmicie tylko z jednej piersi? czy z dwoch?
moja mala jeszcze robi czasami dziwne cyrki- je spokojnie a potem nagle zaczyna sie wiercic krecic i plakac
czasami uda sie ja uspokoic i je ok a czasami jedzenia koniec
biore ja do gory jak radzilyscie zeby jej sie odbilo i mimo tego sa potem cyrki
troche sie denerwuje
przy butli tak nie ma
moja tez juz raczej wsio ma wyregulowane ladnie
wczoraj spala caly czas slicznie, potem jedzonko o 24 i kimono do 6 30 na papu i dalej do 10 etc![]()
Pusia7 przed pojawieniem się Amandy, była po prostu super , teściowa której ze świecą szukać
Zmieniła się jak wróciłam ze szpitala z Amandą, zaczęła się mnie czepiać, robić uwagi na temat karmienia małej bo usilnie chciała i chce żebym nie karmiła jej piersią tylko z butelki bo ona tak swoje dzieci wychowała to i ja powinnam bo napewno mam za chudy pokarm mimo że pani doktor jej powiedziała ( byłam z teściową na szczepieniu małej) że dziecko przybiera prawidłowo jest zdrowe i nie należy ani dokarmiać ani dopajaćto póżniej zaczęła mi truć że mam za tłusty pokarm i dlatego ma kolki.
Normalnie koszmar
Dzisiaj będę się relaksować i odpoczywać od jej gderliwego gadania![]()

:-
wspolczuje takiej tesciowejPusia7 przed pojawieniem się Amandy, była po prostu super , teściowa której ze świecą szukać
Zmieniła się jak wróciłam ze szpitala z Amandą, zaczęła się mnie czepiać, robić uwagi na temat karmienia małej bo usilnie chciała i chce żebym nie karmiła jej piersią tylko z butelki bo ona tak swoje dzieci wychowała to i ja powinnam bo napewno mam za chudy pokarm mimo że pani doktor jej powiedziała ( byłam z teściową na szczepieniu małej) że dziecko przybiera prawidłowo jest zdrowe i nie należy ani dokarmiać ani dopajaćto póżniej zaczęła mi truć że mam za tłusty pokarm i dlatego ma kolki.
Normalnie koszmar
Dzisiaj będę się relaksować i odpoczywać od jej gderliwego gadania![]()
ja bym tego nie wytrzymala
doberek Jagoda:-) no własnie ile ludzi tyle opini z tym spaniem na brzusiu..mojej koleżance np. położna powiedziała że córka ma spac cały czas na brzuszku jak lubi i tak własnie spała:-) no i bądź tu człowieku mądry........ehhhhhhhh
a mój mały śpi sobie standardowo:-) musze ogarnąć mieszkanko bo dzis mam lenia i pracować mi się nie chce:-) wczoraj pracowałam do 21 wiec dzis dzień lenistwa:-)
a jeszcze mój meżus wpadł na pomysł żebym mu trochę pomogła i poprogramowała......masakra....ja już nic nie pamietam ehhhh ale naszczęście jeszcze dzis nie wiem co mam robić:-) wiec luzik;-)