reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

W cyklu naturalnym musisz czekać na własną owulacja a na sztucznym owulacji nie będzie będą leki i jak endometrium będzie wystarczająco grube wtedy będzie transfer. Który lepszy nie wiem. Ja jestem miałam świeży i jeden natruralny ten ostatni zakończony ciaza biochemiczna chyba. Przy naturalnym jedyne co brałam przed transferem to Ovitrell na owulacje i to wszystko.
Dziewczynki napiszcie proszę czym się różni crio na cyklu sztucznym a na naturalnym. Jakie leki się przyjmuje w jakich dniach? No i na którym lepiej podchodzić do transferu [emoji3590][emoji3590]

reklama
No co !? Jakos mi sie tak dzisiaj humor trzyma ;) W sumie to moglam pomyslec o was ciezarnych [emoji778]-D Ale dzisiaj bylo tak normalnie ze musialam was czyms zaskoczyc ;) Potrzaskalam tylko jedna ampulke orgalutrenu w zabiegowym przy okazji pokazywania jak wstrzykiwac Bemfole ;) to trzeba miec zdolności ;) @Liliana87 pisalam ci juz ze mam napradwde dwie lewe rece a do tego jeszcze Łukasz jest naprawde leworeczny wiec nie wiem jakie rece bedzie mialo to nasze dziecko o kotre walczymy ;) Za chwile reszta bo ide sie jz pizamke przerac i moje skarpety bo dzisiaj na wizyte pojechalm tak zupelnie na SPORTOWO :-D oCZYWISCIE JAK ZWYKLE NIEWINNIE POFLIRTOWALAM Z MOIM DOKTORKIEM ;) Ale ja tak juz mam lubie flirtowac i robie to nawet z @fredka84 [emoji23][emoji106]:o[emoji173] wiec mam to chyba we krwi ;) Po klinice gnalam szybko do pracy bo szefci do mnie zadzwonil ze jutro wylatuja i jest lzejszy dzien to mozna rzucic cycata na gleboka wode i jesli wszystko sobie jeszcze poogarniam to moge jutro miec nieoficjalne WOLNE [emoji173] Na co ja ALEZ OCZYWISCIE ZE W TO WCHODZE [emoji172][emoji172][emoji172] I chocbym miala tam dzisiaj do nocy siedziec to wole tak zeby miec jutro wolne a wsumie szybko sobie ze wszystko poradzilam ;) Nowa jest przerazona ;) Ale jej powiedzialam ze moze do mnie dzwonic ;) Czyli wychodzi na to ze mam wolny weekendzik i wychodzi na to ze pewnie jutro was zamecze bo Łukasz i tak sie zamknie w swoim pokoju ;) @Tasza jak dzisiaj wracalam po pracy to dostalam takiego ataku hipo ze znowu musialam wjechac do rossemana i przegonic wszystkich z kolejki. Oczywiscie po drodze udalo sie jeszcze wrzucic kilka rzeczy do koszyka [emoji23] w tym, ktorych przegonilam powiedzialam ze jestem w ciazy ;)Jestem dzisiaj mega zmeczona.Nie wiem dlaczego tak sie denerwowoalam. Zrobilam wam jeszcze zdjecie ile u nas w klinice tuch rumnek jest i plci meskiej tez... Zdjecie nie wyrazne bo nie chcialam im wstawiac tela pod nos i robilam z ukrycia [emoji173] Ide jeszcze tylko wzic prysznic chociaz tez sie zastanawiam czy dzisiaj nie isc spac na rumunke bo jestem tak zmeczona [emoji7] Za chwile szczegoly z kliniki ;) O ile jeszcze bedziecie chcialy bo juz widzialam ze mam przeje...ne [emoji173] Przepraszam nie gniewjcie sie na mnie OKA :)
Na sportowo i w takich ponczochach???
Do gina w takich ponczochach??? Ty chyba naprawdę masz chętkę na tego swojego doktorka..

reklama
Tłuszcz z cukrem zawsze robi dobrze nie ma bata. A jak jeszcze do tego dochodzi biala maka to już istna poezja [emoji39][emoji39][emoji39]
Żeby nie było. Mąż przywiózł pączki. Więc mam i ja😊

Załączniki

• IMG_20200220_185324.jpg
    IMG_20200220_185324.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 77
Do góry