reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No co !? Jakos mi sie tak dzisiaj humor trzyma ;) W sumie to moglam pomyslec o was ciezarnych ⭕-D Ale dzisiaj bylo tak normalnie ze musialam was czyms zaskoczyc ;) Potrzaskalam tylko jedna ampulke orgalutrenu w zabiegowym przy okazji pokazywania jak wstrzykiwac Bemfole ;) to trzeba miec zdolności ;) @Liliana87 pisalam ci juz ze mam napradwde dwie lewe rece a do tego jeszcze Łukasz jest naprawde leworeczny wiec nie wiem jakie rece bedzie mialo to nasze dziecko o kotre walczymy ;) Za chwile reszta bo ide sie jz pizamke przerac i moje skarpety bo dzisiaj na wizyte pojechalm tak zupelnie na SPORTOWO :-D oCZYWISCIE JAK ZWYKLE NIEWINNIE POFLIRTOWALAM Z MOIM DOKTORKIEM ;) Ale ja tak juz mam lubie flirtowac i robie to nawet z @fredka84 😂👍:o❤ wiec mam to chyba we krwi ;) Po klinice gnalam szybko do pracy bo szefci do mnie zadzwonil ze jutro wylatuja i jest lzejszy dzien to mozna rzucic cycata na gleboka wode i jesli wszystko sobie jeszcze poogarniam to moge jutro miec nieoficjalne WOLNE ❤ Na co ja ALEZ OCZYWISCIE ZE W TO WCHODZE 💚💚💚 I chocbym miala tam dzisiaj do nocy siedziec to wole tak zeby miec jutro wolne a wsumie szybko sobie ze wszystko poradzilam ;) Nowa jest przerazona ;) Ale jej powiedzialam ze moze do mnie dzwonic ;) Czyli wychodzi na to ze mam wolny weekendzik i wychodzi na to ze pewnie jutro was zamecze bo Łukasz i tak sie zamknie w swoim pokoju ;) @Tasza jak dzisiaj wracalam po pracy to dostalam takiego ataku hipo ze znowu musialam wjechac do rossemana i przegonic wszystkich z kolejki. Oczywiscie po drodze udalo sie jeszcze wrzucic kilka rzeczy do koszyka 😂 w tym, ktorych przegonilam powiedzialam ze jestem w ciazy ;)Jestem dzisiaj mega zmeczona.Nie wiem dlaczego tak sie denerwowoalam. Zrobilam wam jeszcze zdjecie ile u nas w klinice tuch rumnek jest i plci meskiej tez... Zdjecie nie wyrazne bo nie chcialam im wstawiac tela pod nos i robilam z ukrycia ❤ Ide jeszcze tylko wzic prysznic chociaz tez sie zastanawiam czy dzisiaj nie isc spac na rumunke bo jestem tak zmeczona 😍 Za chwile szczegoly z kliniki ;) O ile jeszcze bedziecie chcialy bo juz widzialam ze mam przeje...ne ❤ Przepraszam nie gniewjcie sie na mnie OKA :)
Mi foch powoli przechodzi. Nie umiem się dlugo fochować jakoś😊

Jasne 😉 Dom pod liczi ver 2. Teraz żałuję, że garaż jest jednostanowiskowy. Albo dwu, albo wcale. A tak to uwielbiam mojego maluszka 😁 My zaczęliśmy budowę w 2018, więc wszystko było jeszcze tańsze. Teraz ceny mam wrażenie są z kosmosu! Budowa domu to ciężka sprawa, tym bardziej systemem gospodarczym. Chyba, że ktoś ma worek pieniędzy i może zlecić to komuś 😉 pewnie jak się wprowadze to szybko o tym zapomnę 😁 Dobrze, że mamy trochę swoich mebli, a kuchnię zrobimy z palet? Musieliśmy z kilku rzeczy zrezygnować na rzecz in vitro 😉 Ale aby ściany stały i kawałek łazienki i już się wprowadzamy!
Patrzyłam w Internecie bardzo podobny projekt do naszego. Kurcze super projekt. Zazdroszczę 😍 widze ze kazdy z nas musi czegos odmówić zeby podejść do in vitro. Najgorsze jest to ze nigdy nie mamy gwarancji ze sie uda 😔 my dalej walczymy ale czasami brak sil do walki

Z tego co pamiętam to miałaś dwa transfery i chyba beta nie drgnęła, jak źle to popraw mnie, a zarodki miałaś przebadane? Jeśli tak to ja bym się wstrzymała i dobadala, bo jest duże prawdopodobieństwo że może tu immunologa coś hamuje. Jak nie wyjdzie, tak jak mi to będziesz żałować ze straciłaś zarodka. Ja tak zrobiłam, a potem jak byłam u Paśnika to mówił że mogłam trochę wcześniej przyjechać. Wiem że trudna decyzja, bo człowiek się cały czas łudzi, że może się jednak uda bez tych badań i straconego czasu. U dr Suchanek też byłam kiedyś, ale i tak skończyło się na Łodzi.
Do Łodzi terminy dalekie i odległość. Podczas dwóch stymulacji czesto się zwalnilam. Zrobię badania i zobaczę co wyjdzie co poradzi. Jak coś zawsze mam was ;))). Poczekam . Ten cykl badania i suplementacja a w kwietniu transfer. Chociaż już czuję że się wlecze ;)). Za pierwszym razem podany zarodek przebadny. Teraz ze względu finansowych nie badałam ;(. Tak 2 nieudane

reklama
Ja miałam przed Maksiem, teraz na świeżo miała @Wiórka
U mnie nic nie wniosło merytorycznie, ale transfer po tym badaniu się udał. Jak zawsze, nie wiadomo dlaczego.
Raz w życiu pewnie można zrobić. Chyba ze dziewczyny znają jakiś tańszy zamiennik tego badania...
Zrobię. Najwyżej będę chleb posmarowany nożem jadła😵😵😵😵

Do góry