reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Patent luteina pomoczona woda DZIAŁAA:):) od razu lepiej:) dziękuję dziewczyny:)
Dostalam wyniki krwi i moja glukoza na czczo to 97.4 przy zakresie 70-99. Troszkę sie tym podlamalam. Bo naprawde ma slodkie nie mam ochoty. Jem ciemne pieczywo. Ehhhh. :(
Nic się nie martw😘Ja mialam przed poprzednią punkcją równo 99. 4 miesiące później bylam w ciąży, a cukrzycy ciążowej nie miałam. Grunt zw masz w normie. A ze w górnych granicach, taki pewnie Twój urok.

reklama
Tak ja w Bocianie z tym, że w Warszawie.
Z tego co pamiętam Ty z Białegostoku?
A no ja też miałam gonapeptyl jakoś tak jak ty, później menopur 225 przez tydzień, ale jestem zadowolona z efektu po punkcji... A czy ogólnie??... Beta we wtorek 😊tzn na tym papierze jest podane co w który dzień się dzieje, w sensie, że np. U mnie 6 się zapłodnilo i te dwa co padły to miałam w tabelce którego dnia, jeden w piątej, drugi w szóstej dopie padł, plus oznaczenia ale dużo mi one nie mówią...
A jaki mialas podany zarodek, wa czy jeden i ktor to bedzie dpt ?

Mi powiedzial ze w jajkach jest wiecej komorek tych lepszj jakosci tylko trzeba jajk przeplukaci i je znalezc. U nas w Gamecie jets to w cenniku jako usluga dodatkowa ale nie stosuja tego chyba czesto.
Hmmmm ciekawa procedura!!! W związku z powyższym i tym ze w koooooncu wystartowalas trzymam mocno kciuki za mnóstwo małych bazylek !!!!!!! ✊✊

Uwielbiam ta ceramikę!!! A Twoja jest odlotowa!!!
Ja tez kocham boleslawca 🥰🥰uwielbiam takie klimaty. Mam jeszcze stary Włocławek, wzięłam sobie od mojej mamusi żeby ładnie się komponowały z Bolkiem :)

Załączniki

• 3430BE0A-601A-4894-8B79-A7F79248E0E2.jpeg
    3430BE0A-601A-4894-8B79-A7F79248E0E2.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry