bazylia128
Fanka BB :)
Dziewczyny to co stoi obok ekspresu to nie wodkaAlutka i Ozinek wpierdzielaja, taka mam kozete na dole ale rzadko tam siedzimy, kuchnia z jednej strony i kuchnia z drugiej strony![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to co stoi obok ekspresu to nie wodkaAlutka i Ozinek wpierdzielaja, taka mam kozete na dole ale rzadko tam siedzimy, kuchnia z jednej strony i kuchnia z drugiej strony![]()
Piękna porcelanaA tu taj moj boleslawiec, mam troche tych ******* ale juz mi sie nie chciala wam o tym wczoraj pisac tym bardziej robic zdjec. Ja na prezent slubny poprosilam o zastawe i ma z Hefry na 12 osob to tam w barku gdzie Ozi zaglada bo on wszedzie za mna chodzi nawet jak ide na kibelekNajbardziej mi sie podoba chlebak jest na pierwszym zdjeciu a najlpeiej kawe mi sie pije z tego kubeczka w roze mam go TKmax ma idealna głębokość
No to chyba prace domowa odrobilam co ? To by bylo na tyle TRZYMAJCIE SIE PA ❤ ❤ ❤
Aha tam na jednym zdjeciu na stole jeszcze widac moj floerbox z urodzin kwiastki w nim oczywiscie ususzone musze wymienic i kotras z dziewczyn pokazywala na zdjeciu takie naczynie ktore ja trzymam w reku bardzo podobne nawet nie wiem czy to nie to samo
![]()
Ale czad ta zastawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ku...wa, a ja to wszystko z Pepco mam[emoji23]. Ale bidok jestem [emoji23]A tu taj moj boleslawiec, mam troche tych ******* ale juz mi sie nie chciala wam o tym wczoraj pisac tym bardziej robic zdjec. Ja na prezent slubny poprosilam o zastawe i ma z Hefry na 12 osob to tam w barku gdzie Ozi zaglada bo on wszedzie za mna chodzi nawet jak ide na kibelekNajbardziej mi sie podoba chlebak jest na pierwszym zdjeciu a najlpeiej kawe mi sie pije z tego kubeczka w roze mam go TKmax ma idealna głębokość
No to chyba prace domowa odrobilam co ? To by bylo na tyle TRZYMAJCIE SIE PA [emoji173] [emoji173] [emoji173]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Aha tam na jednym zdjeciu na stole jeszcze widac moj floerbox z urodzin kwiastki w nim oczywiscie ususzone musze wymienic i kotras z dziewczyn pokazywala na zdjeciu takie naczynie ktore ja trzymam w reku bardzo podobne nawet nie wiem czy to nie to samo![]()
Już 3 naleśniki zjarałam przez te twoje cudowne zdjęcia [emoji7][emoji7][emoji7]Powyjmowalam to teraz to prosze poukladac za mnie![]()
No moj tato ma takiego co sprwadza takie meble i udaje sie kupic po taniosci. Ja ta kanape oddalam poporstu do obiciaNo i poprawiasz się wreszciekanapa kozak
jak antyk za wiele tys pln wygląda
Kocham hiacynty,u Ciebie juz wiosna w kuchni, zazdraszczam☺
Własnie przypomniałam sobie ze z tego wszystkiego zapomniałam kwiatków podlać, a teraz podlewam raz w tyg w piątek, więc ide to nadrobić ☺
No coś ty Pepko to taki Gucciw Polsce!!! Daj spokoj nikt nie pozna tylko metki zrywajAle czad ta zastawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ku...wa, a ja to wszystko z Pepco mam[emoji23]. Ale bidok jestem [emoji23]
Ja tez chce !!!! A tu w pracy siedzę!!!! Ale nic straconego jutro nadrobięMój zestaw na dziś [emoji41]. Nie z Bolesławca [emoji41]Zobacz załącznik 1083649