Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ale cudnie!!!Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cudnie!!!Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤
Zawsze możecie przyjechać pobiegaćNo napewno nad pl morzem czasami drozej niz za granica zwlaszcza w sezonie. Ale gdybym ja miala tak blisko nad morze to chyba bym kilka razy w miesiacu jezdzila pospacerowac albo OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POBIEGAC [emoji173] [emoji173] [emoji173] No i za pozno i teraz bede nie szcesliwa do konca dnia ;( tak sie rozmarzylam ...
Super!! Gratulacje!!!Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja robię do łososia taki właśnie podobny- sos sojowy mieszam z miodem, świeżym, startym imbirem i czosnkiem i sokiem z cytrynyNie pomogę chyba z sosembo ja po prostu łososia posolonego i posypanego pieprzem polewam sosem teriyaki takim z azjatyckiego sklepu lub azjatyckiego działu w markecie i tak zapiekam. Ten sos się karmelizuje i w jakichś 80% wchłania w mięsko, wiec tylko smak zostaje w rybie, a sos to tyle co nic zostaje luzem...
JESTES W CIAZY !!!Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤
Gratuluję!Mam wyniki
6dpt było -23
Dzis 8dpt - beta 102❤❤❤
Ja uwielbiam imbir zawsze kupuje korzen i tre na tartce do melisy dzien w dzienJa robię do łososia taki właśnie podobny- sos sojowy mieszam z miodem, świeżym, startym imbirem i czosnkiem i sokiem z cytryny![]()
Ja uwielbiam imbir zawsze kupuje korzen i tre na tartce do melisy dzien w dzien![]()
hehehehehe sprowadzimy cie na zla droge przez forum![]()