mary.m
Fanka BB :)
I mam i ja wyniki,mam nadzieję ze potwierdzicie ze przyrosty sa ładne i zaśniad i puste jajo mozna wykluczyc
3dpt-2
8dpt-53.9
10dpt-109.5
16dpt-1752.7
Pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mam i ja wyniki,mam nadzieję ze potwierdzicie ze przyrosty sa ładne i zaśniad i puste jajo mozna wykluczyc
3dpt-2
8dpt-53.9
10dpt-109.5
16dpt-1752.7
Hej! Byłam dziś na podglądzie. Na jednym jajniku na pewno jest 5 pęcherzyków (18mm, 3x16mm i 14 mm), na drugim jajniku 3 pecherzyki po 16mm. Błona śluzowa 12mm. Do niedzieli włącznie zastrzyki, w poniedziałek podgląd i mam się na środę na punkcję szykować. Uhhhh, oby wszystkie ładnie podrosły i oby tym razem się udało. Trzymajcie kciuki!
Na ten moment mamy 7 zarodkówTroszkę się zmartwiłam, ale było 13 dojrzałych komórek i tylko 7 się prawidłowo zapłodnilo. Teraz mam czekać aż do środy! Oby przerwało jak najwięcej
![]()
Przepięknie!!!I mam i ja wyniki,mam nadzieję ze potwierdzicie ze przyrosty sa ładne i zaśniad i puste jajo mozna wykluczyc
3dpt-2
8dpt-53.9
10dpt-109.5
16dpt-1752.7
We wtorek był 700 (wtedy pecherzyki miały po 11mm), dziś zrobiłam ponownie badanie, wyniki wieczorem, na pewno dam znacSuper, równo rosnąjaki estradiol?
Oczywiście,ze wszyscyWrzucę wam mój sprawdzony przepis na biszkopt, troszkę sfatygowany bo często używam. Jak chcecie kakaowy to wraz z mąką dodajemy kakao.
Ja wszystko do końca mikserem robię i wychodzi.
Aha, daje mniej cukru bo nie lubię zbyt słodkiego - zwykły cukier używam nie puder
Właśnie robię pierwszy raz ciasto Bounty, ciekawe kto zje? Psy czy ja?Zobacz załącznik 1086076Zobacz załącznik 1086078
Dziekuje kochanaPrzepięknie!!!
GRATULACJE!!! CZEKAMY NA![]()