Tasza
Fanka BB :)
A lody są zimne, więc się od nich chudnie!!![emoji6]Ale olej roślinny !! A roślinki są zdrowe i dietetyczne. Jak frytki z ziemniaków które przecież jest warzywem !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lody są zimne, więc się od nich chudnie!!![emoji6]Ale olej roślinny !! A roślinki są zdrowe i dietetyczne. Jak frytki z ziemniaków które przecież jest warzywem !!
Ja sama nigdy nie robiłam, nie umiem no.Smalczyki to moja specjalność[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji39] tylko w tym roku nie było okazji pogodowych do przyrządzania [emoji848] i chyba pierwszy raz od dawiem dawna nie robiłam[emoji28] musze się poprawić zdecydowanie!!![emoji6]
MatkoNiezła jestes [emoji1787] ja bym nie mogła pracować w meblowym. Mi też się wszystko szybko nudzi , oszalalabym.. A o Ikei nie wspomnę. Marek jest szczęśliwy,ze mamy tak daleko [emoji85][emoji85]
No to się zapowiada ciekawa niedziela.
A ta sąsiadka.. Może jak sie śmieje to popuszcza? Dlatego tak się za krocze trzyma [emoji23][emoji1787] my nie mamy fajnych sąsiadów. Jedni patologia, rozprowadzaja narko, chyba jakies układy z policją mają, bo zawsze z tego wychodzą.. policja podjeżdża zeby zamknąć delikwenta, on mówi,ze chce sie wykąpać, oni czekają w radiowozie A ten spierdziela przez okno i potem znika na pół roku za granicą... mieszka tam ich biedna matka pielęgniarka i ma takich dwóch synów i córkę, córka wyjechała A tych dwóch gagatkow.. I ich dupy z dziećmi, istna patologia.. reszty ludzi nie znam- wprowadziłam sie na osiedle ale jakoś tak nie ma sposobności. A z innych ciekawostek, pod nasza sypialnia w domku marka brat ma mięsny, więc codziennie od 4 słyszymy jak tasakiem rąbią świnie, od 8 słyszymy jak klienci przychodzą A kasjerki rechoczą.. niby idzie się przyzwyczaić ale w sobotę moj maz spi jak kamień A ja się wkurwiam. Dobrze,ze moja teściowa już tam nie prowadzi tego sklepu bo jak ja słyszałam, jej śmiech i w ogole głos to caly dzien mialam zepsuty..
Nioch nioch [emoji39]I tak poduszkę będziesz o nie opierała np przy oglądaniu telewizji, a do spania to leżysz na poduszce i się nie opierasz o wezgłowie, więc czemu ma być nie wygodne. To jest super pomysł, mówię ci[emoji8]
Ale bym zjadła dobrego smalczyku[emoji39][emoji39]Smalczyki to moja specjalność[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji39] tylko w tym roku nie było okazji pogodowych do przyrządzania [emoji848] i chyba pierwszy raz od dawiem dawna nie robiłam[emoji28] musze się poprawić zdecydowanie!!![emoji6]
Oszzz ty skromnisiu. U mnie tez zmarchy widac ;(Aj tam pierdzielisz, na żywo jest duzooo gorzej bo wszystkie zmarchy widać [emoji12]
Mam mnóstwo uroków osobistych[emoji6][emoji23]Jaka ty troskliwa jestes [emoji106] [emoji7][emoji7]
Ojejejku ❤ ja dopiero nadrabiam posty bo za duzo napisalam jak zwykle a jak juz wiesz godzina sie moja zaczynaZawstydzacie mnie [emoji33]. Nie chcę tu wymuszać komplementów i ciągle niezbyt umiem je przyjmować, ale jestem w szoku że tak myślicie [emoji33]. Wypadałoby napisać: dziękuję [emoji8]
Hmmm... no to zapraszam na dobrą pizzę i w odwiedzinki na moją wiochę[emoji6]Ten na Południu [emoji16]Za Zieloną Górą a przed Wrocławiem [emoji6]
I nie wiem czemu az sie wzruszylamZawstydzacie mnie [emoji33]. Nie chcę tu wymuszać komplementów i ciągle niezbyt umiem je przyjmować, ale jestem w szoku że tak myślicie [emoji33]. Wypadałoby napisać: dziękuję [emoji8]