reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jakie ty masz dobre serduszko ze go przygarnelas[emoji173]a szybko sie zaklimatyzowal?
To było akurat jak świeżo zamieszkaliśmy w naszym domu (połowie), i tak chcieliśmy zawsze 2 psy wiec to nie był problem dla nas żeby go wziąć. Bardzo szybko się u nas ogarnął, ja nawet na początku urlop wzięłam żeby z nim siedzieć [emoji8]

reklama
Ja jutro też z rana zrobię betę tak jak mi kazali w 12dpt [emoji12] ciekawa jestem ile będzie [emoji3]
Kurczę wiecie co chciałabym bliźniaki bardzo może akurat się przyfarci [emoji12]
Muszę poinformować też klinikę o ciąży [emoji3526]
I umówić się za 7-9dni na usg tak jak jest napisane
I kurczę młodemu nowemu lekarzowi się udało a tak się bałam jak odszedł nasz Doświadczony lekarz z kliniki[emoji85]

@cikulinka Gdzie się podziewasz kochana ?
Wracaj po mrożaczki! Tobie też się uda [emoji3590]
Ale super;)

jusuuuuu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chodzi ci o to ze nie skomentowalam :-) :):-) :):-) :)Tak widzialam twojego srajcego pieska. JAk to zobaczylam to od razu sobie przypomnialam ze ja tez musze ;) A ty kiedy ostatnio bylas? Lepiej ?? [emoji23][emoji23][emoji23] Psy maja zawsze poprawna pozycje przy sraniu :D:D:D kiedys wlasnie czytalam ze ludzie tez powinni przybrac taka zgeiat pozycje w pałąg ;)
Tak, też czytalam;) powinniśmy podkładać pod nogi miskę czy taborecik;)

To było akurat jak świeżo zamieszkaliśmy w naszym domu (połowie), i tak chcieliśmy zawsze 2 psy wiec to nie był problem dla nas żeby go wziąć. Bardzo szybko się u nas ogarnął, ja nawet na początku urlop wzięłam żeby z nim siedzieć [emoji8]
Wow ale fajnie. Widzę ze bardzo dobrzy z was ludzie. Super ze psiak tak szybko sie u was oswoil.
Ja ciagle sie bije z myślami, bo bardzo chcemy miec jeszcze jednego 🤔

Dlaczego macie polowe. Wlasnie ja kolejna wscibska widzialam na zdjeciach przez polowe przechodzilo ogrodzenie ;)

Wow ale fajnie. Widzę ze bardzo dobrzy z was ludzie. Super ze psiak tak szybko sie u was oswoil.
Ja ciagle sie bije z myślami, bo bardzo chcemy miec jeszcze jednego 🤔
Ja sie balam ze nie bede oziego kochac tak mocno jak Alutke a to wszystko sie pieknie wyposrodkowoalo a roznice ztarly ;) Jednak pojemne mam serducho ;)

reklama
Ja sie balam ze nie bede oziego kochac tak mocno jak Alutke a to wszystko sie pieknie wyposrodkowoalo a roznice ztarly ;) Jednak pojemne mam serducho ;)
Oj masz pojemne zgadzam się. My tak naprawde dopoki nie zakończymy sprawy z ivf to nie zdecydujemy sie na kolejnego. Nie mamy czasu . A dla nawego czlonka rodziny to troche czasu potrzeba. Zreszta my ciagle kursujemy Polska Anglia🙄

Do góry