Mrufka®®®
Fanka BB :)
Tule Cię bardzo mocnoDziewczyny, witam się w 1dc i chyba żegnam. Moja obecność tu nie ma sensu. Co miesiąc to samo, 27 raz. Nie mam więcej siły, nadziei ani chęci. Wszystkiego dobrego Wam życzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tule Cię bardzo mocnoDziewczyny, witam się w 1dc i chyba żegnam. Moja obecność tu nie ma sensu. Co miesiąc to samo, 27 raz. Nie mam więcej siły, nadziei ani chęci. Wszystkiego dobrego Wam życzę.
No ja się dziwię ze ci lekarz nie kazał tego brać . Tym bardziej ze brałas w ciąży donoszonej ja bym brała bo to ci na 100%nie zaszkodzi a możesz zyskać dużo zdrowym donoszonym dzieckiem .Czasem się zastanawiam, czy faktycznie nie potrzebuje tego acardu, bo w ciąży, która udało mi się donosic brałam acard od 4 czy 5 tygodnia..
Ja widzęDziewczyny, czy Wy tu coś widzicie. Kreska pojawiła się po czasie, jednak pierwszy raz widzę cokolwiek. Dzisiaj 28 dc, owu 15 dc, test robiłam teraz. Zobacz załącznik 1087126
Nie, te wyszly od razu. Ale to naprawdę duchy cienia [emoji317]I teraz tez wyszly po czasie?
Oczywiście że widać [emoji846]Dziewczyny, czy Wy tu coś widzicie. Kreska pojawiła się po czasie, jednak pierwszy raz widzę cokolwiek. Dzisiaj 28 dc, owu 15 dc, test robiłam teraz. Zobacz załącznik 1087126
Ja widzę[emoji16] moj pierwszy test też taka kreseczkę miał a po 2 dniach była już znacznie ciemniejsza [emoji4]
Ja np. Nie mogę patrzec na ser ani np na kurczaki z kfc a zawsze lubiłam, teraz mi smierdza i odrazu odruch wymiotny. Ciezko znaleźć cos co nie sprawia, ze mi mdlo. Owoce jedynie wydaja sie takie świeże hehe i chleb a takto to tragedia
Trzymam kciukiWłaśnie wracam z apteki z testami na rano [emoji23][emoji23][emoji23] Ale mieli tylko żółte bobo 25 :/
Nie zapomnę, jeżeli będzie to prawda to nie wiem czy uwierzę!!!Trzymam kciuki[emoji3590] i nie zapomnij się pochwalić rano! [emoji16]