reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ale dokładnie widać[emoji4][emoji4] no to juz badz spokojna na jakis czas:):) jest super![emoji4] u mnie glowke widzial lekarz bo ja nie widzialam tam nic oprocz serduszka pulsujacego. A wczesniej na tym samym sprzecie lepiej cokolwiek widzialam[emoji35] ale tak czy inaczej, jest dobrze:)
Akurat dziś też takie te zdjęcia słabsze.. i nie złapała jak było widać te kuleczki niby nóżki i rączki.. Na jednym widac tefo krwiaka z nawet tam pomiary zaznaczyla.

reklama
Hej dziewczynki ja juz troche jestem w domu ale strasznie jestem dzisiaj zmeczona. I mam kryzys. Przeryczalam polowe drogi do domu... W klinice wszystko ok. Zastrzyki od piatku dawka 225 i kolejna wizyta we wtorek a pozniej sie zobaczy czy zwiekszy czy zmniejszy dawke. Wyszlo mi jakies badanie antykardiolinowe WATPLIWE i musze powtorzyc bo chyba po punkcji bede miala zlecona heparyne. Nie bylam dzisiaj w patku tylko puscilysmy sie dalej w Łodzi bo chcialysmy jechac do TK MAXA. A z tym kryzysem to tak po porstu. Ciagle sobie zadaje pytanie dlaczego akurat nas to spotkalo i czemu ciagle musimy to znosic i dlaczego wiecznie sie nie udaje i wszystko mi poprostu siadlo. Ppzniej mi bylo glupio przed moja mama ze tak wyje i jeszcze bardziej mi sie smutno i przykro zrobilo ze zamiast ja pocieszac to jeszcze bardziej zamartwiam. No i jak sie juz wrota placzu otworzyly to nie moglam ich zamknac takze jak weszlam do domu to cala usmarkana tusz do rzes rozjechany po calej mordzie prawie i dopiero teraz mi przeszlo... ;)

Ja brałam i u mnie najlepszy efekt to przynosiło 😊
Tak potwierdzam ja tez estrofem zwykly ale dopochwowo i wyniki byluy super. Jejku @s.ols3404 nawet nie wiem co napisac tak mnie to zmartwilo. Ja tez mam dzisiaj caly dzien do dupy i niby w klince wszystko ok a w drodze do domu mi calkowicie sory za wyrazenie odjeba...lo i nie moglam znalezc nawet kszty optymizmu ;( No ja pierdziele dlaczego z tylu komorek tylko tyle zarodkow... :( Przykro mi bardzo obawaim sie ze u mnie moze byc podobnie ostatnio z 5 byly cztery blastki ale mialam malo komorek. A ja u was z nasieniem? Przytulam cie mocno... ❤ ❤ ❤

reklama
Do góry