reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jprdl ja przy takim wzroscie normalnie waze 10kg wiecej [emoji85][emoji2358][emoji24] O obwodzie w pasie wogole pisac nie bede, bo musialabym idc sie pochlastac [emoji38][emoji38]
Nienawidze Cie [emoji23][emoji16][emoji12]
Spoko, mi wszyscy mówią że dużo schudłam i mam super figurę. No to w głowie jakieś 55-56kg mi się ubzdurało... No i co, poszlam na te ****** badania okresowe we wtorek, pielegniarka pyta ile wzrostu, mówię 164,pyta o wagę a ja w śmiech bo mówię ze nie ważyłam się od ponad roku. No to wskazala mi wage, wlazlam w ubraniu ale bez butów... No i co? 59...

Spoko, mi wszyscy mówią że dużo schudłam i mam super figurę. No to w głowie jakieś 55-56kg mi się ubzdurało... No i co, poszlam na te ****** badania okresowe we wtorek, pielegniarka pyta ile wzrostu, mówię 164,pyta o wagę a ja w śmiech bo mówię ze nie ważyłam się od ponad roku. No to wskazala mi wage, wlazlam w ubraniu ale bez butów... No i co? 59...
Ja przy tym wzroście ważę 61-62 ale mój mózg po prostu dużo waży [emoji41]

To zle? Ja tyle ostatnio to chyba w dniu slubu wazylam czyli bagatelka 8 lat temu. 60kg to takie moje marzenie nieosiaglne, pewnie dlatego ze nic nigdy z moja waga nie robie. Dieta to moj wrog [emoji16]
Jesli dobrze sie czujesz to olac wage. Suka klamie [emoji23][emoji38]

To zle? Ja tyle ostatnio to chyba w dniu slubu wazylam czyli bagatelka 8 lat temu. 60kg to takie moje marzenie nieosiaglne, pewnie dlatego ze nic nigdy z moja waga nie robie. Dieta to moj wrog [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23]

Chyba musiałabym się ostro naćpać żebym miała tak dobre nastawienie

Tym bardziej Ci życzę żebyś się pozytywnie zaskoczyła. Ja w duchu cała stymulacje powtarzałam, że to bez sensu bo i tak się nie uda ale skoro mój kochany Mąż się tak uparł to do pierwszej porażki dam radę. I widzisz ? Powinnam Go na rękach nosić 😍 i takiego samego szoku Ci życzę jak mój ogromny szok 😀

Jprdl ja przy takim wzroscie normalnie waze 10kg wiecej [emoji85][emoji2358][emoji24] O obwodzie w pasie wogole pisac nie bede, bo musialabym idc sie pochlastac [emoji38][emoji38]
Nienawidze Cie [emoji23][emoji16][emoji12]

Hahahaha 😂😂😂😂 witam w klubie 😂😂

Ja ostatnio po stymulacji tak przywaliłam, że myślałam że wagę przez okno wyrzucę 😂 mam 164 cm i ostatnio po stymulacji 68 kg 😲

reklama
Nie, no może nie źle, ale tyle to ważyłam 2 lata temu na początku ciąży. A teraz jakoś tak mam wrażenie, że lepiej wyglądam, więc albo to tylko wrażenie, albo kg się inaczej rozlokowały, albo faktycznie suka kłamie 😂

Do góry