Tasza
Fanka BB :)
Ojej. Przykro mi. Macie na świeżo jakiś pomysł co teraz?No i dostałam informację. Nie mamy zarodków. Trzecie in vitro. Cudnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej. Przykro mi. Macie na świeżo jakiś pomysł co teraz?No i dostałam informację. Nie mamy zarodków. Trzecie in vitro. Cudnie.
A gdzie masz wyniki z insuliny? To one sa najwazniejszeDziewczyny czy A nie jest źle ....
Tak zrobię ale wiesz sama co byś myślała na moim miejscu... No nic. Jakos przetrwac weekend. Tak, to byl ostatni zarodek.No tego odliczania ile dokladnie po transferze to nie nazwalabym ludzeniem się, tylko racjonalnym podejściem. Bo przecież nie chodzi o kartkę w kalendarzu tylko o doby.
To ostatnia blastka, skoro rozważałaś nową klinikę? Jeśli tak to na bank bym powtarzała.
A wiesz, że w ciąży pojawiają się różne nietolerancje pokarmowe? Może jakies żarcie to wróg. Masz pomysł po czym Ci niedobrze. Jak będziesz miała aktywny stan zapalny to nie wiem czy nie ma ryzyka że przejdzie to na dzidziusia.Mialam bakterie, przez ponad miesiac nie jadlam, mialam ciagle biegunki i takie tam. Kazdy kalkulator wagi w ciazy pokazuje, ze powinnam wazyc przynajmniej ok 3kg wiecej wiec spoko - u Ciebie jest ok.
Ja poczytalam w jej postach bo mi się tak smutno zrobilo, a nie chcialam jej teraz pytaćSama jestem w szoku. ale @olinka321 nie odpisala mi u kogo sie leczy. Zreszta jakie to ma teraz znaczenie... Gameta Rzgów labolatorium jedno z lepszych w Pl... Wiec mysle ze tu chyba duze znaczenia ma parametry dziewczyny. Nic nie wiemy jakie AMH, jakie nasienie co jest przeszkoda w poczeciu naturalnym, jakie BMI, przebyte choroby ?
A gdzie sie teraz leczysz?Tak zrobię ale wiesz sama co byś myślała na moim miejscu... No nic. Jakos przetrwac weekend. Tak, to byl ostatni zarodek.
Nie no, ja mam wyniki badan, zlapalam pasozyta, antybiotyk juz go wyeliminowal i zaczynam wracac do swiata zywychA wiesz, że w ciąży pojawiają się różne nietolerancje pokarmowe? Może jakies żarcie to wróg. Masz pomysł po czym Ci niedobrze. Jak będziesz miała aktywny stan zapalny to nie wiem czy nie ma ryzyka że przejdzie to na dzidziusia.
Nie mialam nigdy bety innej niż 0 przy porażkach. Jak już beta byla wieksza niż 0.1 to się udawało. Przynajmniej jak na razie.Tak zrobię ale wiesz sama co byś myślała na moim miejscu... No nic. Jakos przetrwac weekend. Tak, to byl ostatni zarodek.
Glukoza spoko, insuliny nie widzę.Dziewczyny czy A nie jest źle ....
Czekam niby ma być ....Glukoza spoko, insuliny nie widzę.