Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Fajną masz blokadę, ja też całą wciągnę ale gorzką, no chyba że kokosowa to zdemoluję każdą ilość[emoji23][emoji23][emoji23][emoji28]
Właśnie się zastanawiam czy jakieś pyszne COŚ zrobićCzy ktoś tu właśnie użył słowa "czekolada" i "kokosowa" w jednym zdaniu?Więc ja tylko spytam gdzie leży
![]()
Nie no, są starsze mamuty[emoji6]Dziewuszki. Proszę o trzymanie kciuków. Jutro rano 5ty zastrzyk i pierwszy podgląd. Ciekawe czy coś tam się już "wykluło"... a poza tym stwierdzam że jestem najstarsza na forum...37 lat ... ale najmniej doświadczona w iv. A wogóle to strasznie wciąga....to forum...czytam nawet w pracy..a jak nie da rady to siedze wieczorem i nadrabiam..przeciez trzeba wszystko przeczytać [emoji38]pozdro
HejDziewczyny help me!! dzisiaj włączam Cetrotide. Panika jak zawsze. Powiedzcie mi czy coś się stanie jak zostaną pęcherzyki powietrza w strzykawce?? kurcze..ten lek jest b. skomplikowany niż Oveleap...podaje się go tak samo jak Oveleap?? Z góry dzięki za info
Nie panikujDziewczyny help me!! dzisiaj włączam Cetrotide. Panika jak zawsze. Powiedzcie mi czy coś się stanie jak zostaną pęcherzyki powietrza w strzykawce?? kurcze..ten lek jest b. skomplikowany niż Oveleap...podaje się go tak samo jak Oveleap?? Z góry dzięki za info
Właśnie się zastanawiam czy jakieś pyszne COŚ zrobićtylko cooo
![]()