reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak na prawdę to bym mój debiut. Najpierw zalałam ja na ok godzinę mlekiem u mnie tym razem kokosowym i dostałam trochę wiórków a później gotowałam na małym ogniu dopóki nie zrobiła się przezroczysta. Ciepłe przelała do słoiczków i salaterek. Na dół maliny mrożone a na górę mus z truskawek też mrożonych. Cukru dawalam bardzo mało.
Jak dla mnie super lekkie sycące i bardzo pyszne.
Ja bardzo lubię ryż gotowany na mleku kokosowym z owocami suszonymi, orzechami jak się ma ochotę. Ale to już jest bardzo energetyczne danie[emoji3]

Kupuję nasiona gotowe w sklepie. Wysiewam ok marca do skrzynek w domu. Jak troszkę podróż na trzeba je rozsadzic. A ok kwietnia maja do gruntu albo do skrzynek docelowych i już całkiem na dwór i do października zbieram pomidorki koktajlowe u mnie żółte i czerwone.
A jak potem opiekujesz się krzakiem??? Bo ja nie ogarniam zupełnie co i kiedy trzeba obrywać...

Dziewczyny wszystkiego najlepszego kobietki [emoji173]️[emoji173]️🥰[emoji8][emoji512][emoji512]

U mnie od wczoraj radośnie w domku - zawsze jak są kolorowe kwiaty w domu to i radość gości

IMG_1973.JPG

reklama
Dziewczynki sparawdzilam dzisiaj wyniki tsh i poszło w gier jes 2,97 anty tpo<9 wiec Ok ale to tsh mnie rozwaliło. Nie wiem czy mi wypisze euthyrox i czy to w ogóle coś pomoże tak krótko przed transferem

Help 😭😭😭
To nie wyklucza zajścia w ciążę. Ale zbić trzeba. Max do ciąży 2.5 najlepiej 2 . Tragedi nie ma. Niech wpiszę e receptę i szybko zbijesz

Do góry