reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Miłych snów [emoji8][emoji8][emoji8]Ja zmykam. Jutro BIG DAY[emoji4] Matka wraca do pracy, a dzieć idzie pierwszy raz do złobka na cały dzień.
Będzie na pewno intensywnie.Odezwę się pewnie dopiero wieczorem.
Powodzenia kochana[emoji173] i czekam wieczorkiem na relacje jak minął dzień [emoji7][emoji4]

reklama
IMG_5402.JPG

Wszystkie przeczytałam i ciekawa jestem czy są filmy

Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać 😔 niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac😉 mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?

Dziewczyny. Mam pytanie. Jak to jest w Waszych klinikach z wizytami u wybranego lekarza. Ja wybralqm klinikę i konkretnego lekarza. Jednak tak naprawde przyjal mnie ylko na pierwszej wizycie a teraz co podglad to inny lekarz. U Was tez tak jest czy raczej przez caly czas prowadzi Was wybrany przez Was lekarz? Kurcze..bo juz sama nie wiem czy robic z tego awanture czy to tak jest wszędzie??

Dziewczyny. Mam pytanie. Jak to jest w Waszych klinikach z wizytami u wybranego lekarza. Ja wybralqm klinikę i konkretnego lekarza. Jednak tak naprawde przyjal mnie ylko na pierwszej wizycie a teraz co podglad to inny lekarz. U Was tez tak jest czy raczej przez caly czas prowadzi Was wybrany przez Was lekarz? Kurcze..bo juz sama nie wiem czy robic z tego awanture czy to tak jest wszędzie??
W Invi cały czas wizyty u wybranego lekarza. Pickup i transfer też. Nie wyobrazam sobie inaczej... No chyba ze jakis urlop czy inna awaria...

Dzien dobry dziewczynki co tam u was słychać? Ja dopiero dzis dochodze do siebie. Praca po 12h mi wyciela kawalek zycia. Tylko praca, obiad i spać [emoji17] niewiem jak nie ktorzy tak funkcjonują. Ja po tygodniu mam dość. Dzis tez mam 12 h ale juz sie konczy ten mlyn wiec obiecuje że będęsie odzywac[emoji6] mi zostalo 21 dni do wyjazdu do Polski . Tylko zaczyna mnie martwic ta panika zwiazana z koronawirusem. Niektórzy moi znajomi panikuja, robią zapasy a niektorzy maja wyrabiane. U nas w miescie jest juz 6 osob zarażonych. Niewiem co myśleć. Jakies zapasy jedzenia zawsze mam ale co bedzie gdy na prawde nam pozamykaja sklep itp. Narazie jest u nas problem z kupnem mydla antybakteryjnego. Wczoraj bylam w 3 sklepach i nie znalazlam. Ludzie wykupują jakby mialo zabraknąć. Masakra jakas a jak jest u was?
No praca po 12h to nic fajnego. A rzeczywiście duzo ludzi tak pracuje.. Jak bylam młodsza i pracowałam sezonowo to często nawet dłużej... Ale teraz sobie nie wyobrażam. Chyba,ze wlasnie raz na jakiś czas dla podreperowania budżetu.
Dobrze,ze wracasz do nas ;) zobacz jak ten czas szybko leci, zostało tylko 21 dni, trzy tygodnie ;) nie obejrzysz sie A już będziesz na histeroskopii.
U nas co raz więcej przypadków z koronawirusem. Ja co prawda już 4 tydzień leci jak jestem na zwolnieniu o tylko raz bylam w aptece ale z tego co słyszę to brakuje żeli anrtbakteryjnych wszedzie, maseczek (choć wcale w nich ludzi nie widac) no i Marek mowil,ze w biedronce to na półkach pusto- choć tam często tak jest , nie wiem czy to jakiś fenomen i ludzie z okolicznych wiosek uderzają tylko na biedronki. Zresztą u nas co raz więcej Ukraińców i jakis ciemnoskorych pracuje bo otworzyli duze zakłady na obrzeżach miasta. Ja mam nadzieję,że to powoli się unormuje i znow zacznie być normalnie.

Laski, no właśnie... Zaczyna się... 😐
We Wrocławiu kolejny przypadek. Syn bez objawów zaraził ojca... Myślę że może być słabo z osobami starszymi i nawet trochę osłabionymi...

Ja chodzę do jednego i tak ustalał usg zeby sam robić.

reklama
U nas tylko i wyłącznie ten sam. Tylko w przypadku gdzie go nie ma Bo np urlop A musi byc wizyta to wtedy dają zastępstwo. Ja sobie nie wyobrażam chodzic do różnych. Naprawde. Raz bylam w zastępstwie u innego, takiego z super opiniami tez A i tak czułam,ze nie chce sie mieszać naszemu lekarzowi i noc nowego nie zaproponował. Dlugo szukaliśmy kliniki i lekarza, opierałam się na opiniach. Tyle pieniędzy sie zostawia to chciałoby się trafic dobrze. Ale wiem,ze w niektórych klinikach niestety tak jest. Jak jeszcze nie jezdzilismy do kliniki tylko leczylismy sie w PUM w Szczecinie to kiedy nadchodzi czas monitorowania za każdym razem inny lekarz i to byla masakra.

Do góry