bazylia128
Fanka BB :)
Dziekuje ze mi to wytlumaczylas ale sama sie domyslilamAle ta burza to nie na ciebie tylko na tą znajomą Smętnej [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziekuje ze mi to wytlumaczylas ale sama sie domyslilamAle ta burza to nie na ciebie tylko na tą znajomą Smętnej [emoji6]
I nie burzs tylko bulwers [emoji16]Ale ta burza to nie na ciebie tylko na tą znajomą Smętnej [emoji6]
pokaz jąI nie burzs tylko bulwers [emoji16]
Zylka mi po prostu zaczela drgac [emoji16][emoji23]
Już spokojnie, spokojnie kochana, oddychaj głęboko [emoji23]I nie burzs tylko bulwers [emoji16]
Zylka mi po prostu zaczela drgac [emoji16][emoji23]
Zawsze możesz poczynić drobne zakupy [emoji12].
Ja poszłam na umowę, że robimy to w weekendy i czasami w tygodniu, bo by mnie zajechał [emoji51]
Zajebiste [emoji23]Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] padłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jesteś niemożliwa [emoji23]
Ps. Moja kuzynka jak chłop jechał w delegację pokazywała mu przed wyjazdem to: Zobacz załącznik 1089367
Nie moge pokazac, moja jest wewnetrzna[emoji16][emoji23]pokaz ją [emoji23] [emoji23] [emoji23] Łukazowi czasami taka żylka na czole wychodzi podczas seksu![]()
[emoji23][emoji23][emoji23]Nie moge pokazac, moja jest wewnetrzna[emoji16][emoji23]
Już spokojnie, spokojnie kochana, oddychaj głęboko [emoji23]
No nie wiem czego się wstydzisz... Pokaż, no pokaż, @bazylia128 jest ciekawa [emoji23][emoji23][emoji23]Nie moge pokazac, moja jest wewnetrzna[emoji16][emoji23]