reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dzien dobry
wlasnie wrocilam od gina ... wszytsko ok
wybalam tabletki .... super byl by implant ale 5 lat to troche dlugo ....a chyba chce miec 2 dziecko

matwie sie oczkiem malego ma zaropiala nie jest to jakis dramat ale mi sie nie podoba chyba jutro pojde do lekarza

reklama
moze dlatego,ze on anglik-sama nie wiem:cool:

mowilam mojemu o tobie to powiedzial ze czasem sprawdzaja ludzi dokladniej
wiec musialas miec pecha ze na ciebie wypadlo :sorry2:

Wisienka i jak się rano wstawało? :-).

kiepsko, juz od 6,30 nie spalam przez mojego, ale o 9 wrocilam do wyrka :-)

A dzis Adas konczy 4 miesiace...jejeku jak to zlecialo:-)

Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anulka jak wczoraj czytalam na temat plywania niemowlaka to wyczytalam ze slona woda jest niewskazana ze juz lepsze czyste jezioro

my w tym roku odpuscimy sobie raczej wakacje
mowie raczej bo ja mysle ze to nierozsadne jechac z polrocznym maluchem do egiptu, a mojego strasznie ciagnie :dry:

Witam mamcie!
Nocka była niezbyt spokojną bo mała miała kolkę:-:)-:)-:)-(.Zasnęła zmęczona płakaniem po 23 i pobudkę na amciu zrobiła koło3.30 potem o 7.00 i nie chciała już dalej spać tylko się bawić :baffled::baffled::baffled: Po paru figlach o dziwo sama zasnęła :-Di zdążyłam trochę ogarnąć w mieszkaniu .;-)

Byłyśmy również u lekarza na ważeniu i mała waży już 4500g:tak::tak::tak:

A jutro wraca moja teściowa brrrrrrrrrrrrrr................:szok::szok::szok::szok::szok:

Wisienka, ja tez mysle, ze z 6-cio miesiacznym maluszkiem to takie zagraniczny urlop odpada:baffled:, ale jak ma juz roczek (albo jak juz chodzi) to mysle sobie, ze chyba mozna...:-p? W koncu taki urlop np. w Tunezji czy Egipcie moze byc rowniez w listopadzie... Tylko wlasnie nie wiem czy roczek to nie za malo na taki wypad...:sorry2::sorry2:

(Wczoraj dostalam meila od organizatora, z ktorym bylismy na wakacjach - 15,22 lub 29 dni w Tunezji, w hotelu****, dwa posilki za 898zł...:szok::-D:-D ze wszystkim, zadnych dodatkowych oplat typu oplata paliwowa czy oplaty lotniskowe... - takze szok!!! pewnie dlatego tak sie rozmarzylam, a Tunezja z kilku miejsc ktore zobaczylismy, podobala nam sie najbardziej...)

reklama
Asix ja staram się nie rozmawiać z Tymkiem w nocy, żeby wiedział, że w nocy ma spać, dzis nawet tatuś dostał mały OPR za zagadywanie dziecka w czasie nocnego przewijania (przewijałam ja, a On zacząl gadać do Tymak).

masz racje kochana tak sie powinno robic,ale jak moj macius zaczyna swoje aguuuu no i przy tym trzaska mi usmiech od ucha do ucha to nie potrafie tak sie nie usmiechnac i nic nie powiedziec-wiem miekka jestem:nerd:

Adasiu, wszystkiego najlepszego, duzo usmiechu od ucha do ucha, zdrowka i mnostwa zabawek:-D:-D:-D

ja tez sie dolaczam do zyczonek!~!!!!

anulka1979 Tunezja tylko pozazdrościć :) :-)

mi tez sie marzy egipt,moze w przyszlym roku:happy2:

Do góry