reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

I właśnie tu nie pomogę, bo lekarka już mi nie kazała badać [emoji848][emoji848][emoji848].
Aha No rozumiem w takim razie zacznę 25 i jak spadnie do 1,5-2 to będę ta dawkę kontynuować i sprawdze przed transferem. Jestem zawiedziona ... invicta na stronie pisze ze 2,5 to maksymalna wartość aby transfer mógł sie udać a oni piszą ze jest Ok. Franca z rejestracji pewnie zerknęła na widełki a nieskonsumowana z lekarzem

reklama
Aha No rozumiem w takim razie zacznę 25 i jak spadnie do 1,5-2 to będę ta dawkę kontynuować i sprawdze przed transferem. Jestem zawiedziona ... invicta na stronie pisze ze 2,5 to maksymalna wartość aby transfer mógł sie udać a oni piszą ze jest Ok. Franca z rejestracji pewnie zerknęła na widełki a nieskonsumowana z lekarzem
Masz rację, zbadaj za jakiś czas i zobaczysz jak spada.
Najlepiej żeby TSH było około 0,5 -1 i nie więcej, więc też nie rozumiem,że tak cię olali [emoji848]

Ja wracam. Zmęczona, głowanpelna informacji, a mam wrazenie że ledwo cokolwiek poruszyliśmy. Tyle nowości przez te ponad 1.5 roku że szok. Mlody odebrany ze żłobka, chyba w porządku. Ja powoli dojeżdżam
Super, miałam właśnie pytać jak Ci minął pierwszy dzień w pracy. To już pierwsze koty za płoty, Ty w pracy, Maksiu w żłobku 😗

reklama
Do góry