reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam[emoji111] [emoji6]
Ja niestety nic nie bralam na jakość komórek procz witamin metylowanych z wit. D I metforminy. (Metformine dostalam w czerwcu A punkcja byla w sierpniu). Co do akupunktury to ja miałam tylko dwa razy, pół godz przed transferem i po. Przy pierwszym nieudanym. Ale położna mowila,ze może pomóc tylko trzeba by bylo jakis cykl wykupić. Mówiła,że bardzo pomaga facetom na poprawę nasienia i to u nich zauważają. Kobietom może pomóc ale nie musi. Na pewno nie zaszkodzi.

Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam[emoji111] [emoji6]
No to na poprawę humoru ci opowiem jak dziś myłam żyrandol.... Weszłam na ławę i na dziada patrzę, jest taki z kryształkami i ujebany w trzy piz...dy, dotknęłam go przez ścierkę - jest ok, nie kopie mnie[emoji1]. Potem dotknęłam jednym paluszkiem i stwierdziłam że tym razem zamachu na moje życie nie było. Muszę szukać dalej [emoji23][emoji23][emoji23].
A wiesz dlaczego się bałam żyrandola? Bo jak mi mój bystry mąż go kiedyś zamontował to cały był pod prądem [emoji33][emoji33][emoji33]. I on to później przez przypadek się skapnął[emoji33]. Potem się śmiał, że mógł nie naprawiać [emoji41].
A kiedyś mieliśmy pod prądem wodę w kranie w łazience [emoji41]. I jakoś jak ręce myliśmy to nas dłonie szczypały, a że była zima to myśleliśmy że to od mrozu [emoji23]. Ale zaczęło bardziej szczypać to się mężu skapnął że coś jest nie tak [emoji23]. Masakra, co nie?

Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam✌ 😉
Wkleiłam źródło. Sama się nie wypowiem na temat skuteczności. U mnie nie było szalu, ale stosowałam tylko przez miesiąc. No i nie mam porównania jak byłoby bez supli.

Załączniki

• Screenshot_20191211_090434_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191211_090434_com.android.chrome.jpg
    274,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Ja czuję się średnio. Ciągle mnie mdli o pobolewa żołądek no i ciagle jednak mam plamienia. Nie tak dużo jak na początku, ale są. Wizytę w Gamecie mam w środę. Zobaczymy co słychać u fasolki. Ostatnie usg mialam w zeszłym tygodniu we wtorek i wszystko było ok. Krwiak tez był widoczny. Zobaczymy co doktor wymyśli.
Kurcze współczuję ja sie boje tych mdlosci i wymiotow. Moja mama jak byla w ciazy to pierwsze 3 miesiace same wymioty i schudła strasznie. Wszyscy odrazu wiedzieli ze jest w ciazy😉
Na pewno fasolka ma sie dobrze i rosnie zdrowo💪oby wszystko jak najszybciej ustapilo. Trzymaj się kochana. Dbaj o siebie i maleństwo 😘

@szakszuka
jak chcesz obgadać kliniki w Wawie to mogę Ci powiedzieć, że ja na moją Invictę to psioczę cały czas, ale nie zmieniłam. Teraz po tym jak mieliśmy podsumowanie i dowiedzielismy się ile mamy zarodków z drugiej procedury to powiedziałam do M. ze jak nic nam z tego nie wyjdzie to zmieniamy na Novum. Ale chyba nie będzie trzeba. Oby.
Wychwalać pod niebiosa ich nie planuję, bo opóźnienia są straszne, generalnie ludzi mega dużo, parkingu brak i jeżdżę tam tylko komunikacją, lekarze niedostępni na sms czy telefon, ceny wysokie w ch**, ale jakby aktualnie nie mam powodów do narzekania. Jak coś to śmiało pisz.

No to na poprawę humoru ci opowiem jak dziś myłam żyrandol.... Weszłam na ławę i na dziada patrzę, jest taki z kryształkami i ujebany w trzy piz...dy, dotknęłam go przez ścierkę - jest ok, nie kopie mnie[emoji1]. Potem dotknęłam jednym paluszkiem i stwierdziłam że tym razem zamachu na moje życie nie było. Muszę szukać dalej [emoji23][emoji23][emoji23].
A wiesz dlaczego się bałam żyrandola? Bo jak mi mój bystry mąż go kiedyś zamontował to cały był pod prądem [emoji33][emoji33][emoji33]. I on to później przez przypadek się skapnął[emoji33]. Potem się śmiał, że mógł nie naprawiać [emoji41].
A kiedyś mieliśmy pod prądem wodę w kranie w łazience [emoji41]. I jakoś jak ręce myliśmy to nas dłonie szczypały, a że była zima to myśleliśmy że to od mrozu [emoji23]. Ale zaczęło bardziej szczypać to się mężu skapnął że coś jest nie tak [emoji23]. Masakra, co nie?
Ja prdle 😂😂😂 a po ch*j ci w ogole krysztalowy żyrandol???:)))) ej a mnie kopie mój samochód czasem !

@szakszuka
jak chcesz obgadać kliniki w Wawie to mogę Ci powiedzieć, że ja na moją Invictę to psioczę cały czas, ale nie zmieniłam. Teraz po tym jak mieliśmy podsumowanie i dowiedzielismy się ile mamy zarodków z drugiej procedury to powiedziałam do M. ze jak nic nam z tego nie wyjdzie to zmieniamy na Novum. Ale chyba nie będzie trzeba. Oby.
Wychwalać pod niebiosa ich nie planuję, bo opóźnienia są straszne, generalnie ludzi mega dużo, parkingu brak i jeżdżę tam tylko komunikacją, lekarze niedostępni na sms czy telefon, ceny wysokie w ch**, ale jakby aktualnie nie mam powodów do narzekania. Jak coś to śmiało pisz.
Myslę o Novum wlasnie...

reklama
Nie chodzi o leczenie niepłodności , ale o poprawę np jakości nasienia . Dziewczyny tutaj tez suplementują się np dhea i nawet są przypadki tu na forum , gdzie AMH wzrasta po takiej suplementacji . Sama chleje wstrętne chińskie zioła , które mam od mojego chińskiego akupunkturzysy. Jasne, ze czasem w ciąże szybciej zajdzie ktoś kto palił , pił , prowadził niehigieniczny tryb życia przez lata , a ktoś kto żyje zdrowo ma problem. Każdy przypadek jest inny , ale jak coś może pomoc - warto może przemyśleć 🤔
Wlasnie mialam pisac. Ja tam jestem zwolenniczką takich nowosci... Sklad wydaje sie byc fany. Ja oczywiscie juz pomyslalam o tym do wlosow ;) Koszt nie jest jakis gigantyczny a mozna sobie naprawde fajnie podrasowac organizm. Zawsze lubialam eksperymentowac na sobie i takie nowinki sa dla mnie mile widziane. Napewno nie szaszkodzi a naawet jesli bedzie efekt placebo to jednak zawsze jakis efekt ;) Uwazam ze fajnie cos dluzej pobrac i lepsze to niz biadolenie. Stymulacja juz niedlugo -dzialaj ;)

Do góry