reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny znacie suplementy Duo Life ? Któraś może stosuje ?? Byłam wczoraj na takiej pokazówce i dziewczyna prowadząca później w prywatnej rozmowie mi powiedziała , ze sama miała problemy z zajściem i myśleli o invitro . 3 miesiące stosowali z mężem suplementy i udało się natural ... nie jestem naiwna -zdaje sobie sprawę , ze można wszystko powiedzieć , żeby sprzedać produkt . Ale dziś studiuje ulotki I składy i są kurczę naprawdę dobre . Cena za mies terapii ( 2 flaszki - na noc i dzień )ok 80 euro . Co myślicie ?
Trochę o suplach czytałam ale ta nazwa szczerze mówiąc nic mi nie mówi. Ja bym olała.

reklama
Dawajcie mi nazwy tych supli ! Co bierzecie na poprawę komórek? Któraś z Was korzystała może z akupunktury? Juz mi nie piszcie ze Wam przykro bo to wiadomo a ja tylko przez to bardziej sie użalam[emoji111] [emoji6]
Kiedyś wstawiałam dla @bazylia128
To moje szpryce[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak masz odwagę i chęć ryzyka na taki kombajn to bierz[emoji6]

Life Extension
Super Ubiquinol CoQ10 100mg 2tab

Thorne
VitaminD/K2 3000j
Methyl Guard 3tab

Solgar
No-Flush Niacin 500mg 1tab co 2d
Super Potency Vitamin B1 1tab co 2d
Omega 3 950mg 1tab
Chelated Iron 1tab
Glucosamine Hyaluronic acid Chondroitin MSM 2tab
Vitamin E 400IU 1tab
Advanced Calcium Complex +vit D3, K2, Zinc, Boron 1tab

Now Foods
Buffered C-1000 complex bioflavonoides 1tab

Swanson
Evening Primrose Oil 1300mg 1tab

DHEA Eljot 25mg 2tab
Ovarin 2tab

Muszę pomyśleć... Bo to jednak wyprawa. A gdybym wybrała Invimed w Wawie to niektóre sprawy i tak bym mogła we Wro ogarnąć.... Dzięki [emoji173]
Na razie mam ro******** w bani i ciezko mi myśleć...
Może spróbuj moją doktor? Chociaż raz się spotkać, porozmawiać, wtedy zadecydujesz o zmianie. Była tu jeszcze jedna zaciążona dziewczyna od niej, nie pamietam nicku, @candy chyba[emoji848]

Mam wyniki, dobrze wyglądają na szczęście 😊teraz tylko czekać na wizytę

Załączniki

• Screenshot_20200310_102952_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20200310_102952_com.google.android.apps.docs.jpg
    137,8 KB · Wyświetleń: 120
Hahah No u mnie tez by to nie przeszło dlatego ja starałam się wprowadzać małe zmiany. Do obiadu zamiast surówki z majonezem albo śmietana -warzywa gotowane na parze mięsko oczywiście a zamiast ziemniaków brązowy ryż. Robiłam mu kanapki do pracy z grahamki i więcej warzyw plus jakiś owoc i zaczęłam przygotowywać kolacje sama. To naprawdę małe wielkie zmiany biorąc pod uwagę ze wcześniej były mrożonki, na obiad mięso z ... mięsem [emoji23] na kolacje pizza i chipsy na przekąskę. No i mój płacz przekonał go do rzucenia papierosów. Mamy nasienie dobrej jakości w depozycie. Wystarczyłoby jeszcze na 5 in vitro a mąż nie rezygnuje z witamin i zdrowego jedzenia bo sam przyznał ze lepiej się czuje także bardzo się cieszę. A ja łykam metylowym kwas foliowy, metylowym b12 z cholina i betanina, witamina d3 8000 jednostek i pregna plus bo tam jest jod.
W klinice poleciła mi pani dr fertilman For women kosztuje tyłki 50 zł ale ilosc tych witamin tam to serio „ śladowe ilości”. Osobiście uważam ze lepiej brać kilka suplementów dobrej jakości i wysokiej zawartości niż te wszystkie multiwitaminy bo nie wiem czy zwracacie uwagę ze połowa witamin rozpuszcza się w wodzie a cześć w tłuszczach. Wiec te multiwitaminy to właśnie chwyt marketingowy „ masz wszystko co potrzebne w jednej tabletce”.
8000j to dużo. Z jakiego poziomu startowałaś? Kontrolowałaś ostatnio?

Uciekam spac dziołchy. Jutro bedzie sie działo na forum bo jest sporo wizyt jak dobrze pamietam. I dobrze. Będę czekała na wieści to mi szybciej dzien zleci;) Poza tym muszę oskrobać swoje zarośnięte ciało. Nie lubię się myć, golić.. Co wieczór sobie marzę o takim guziczku, pstryk i umyta [emoji23][emoji1787] jak mi mąż szykuje kąpiel to moment i w wannie zasypiam [emoji1787][emoji23] powiedzcie mi, czy w ciąży kąpiele dozwolone? Bo ja jakoś się boje przy tych plamieniach i tylko szower.
Dobranoc. Kolorowych snoof. [emoji182][emoji182][emoji182]
Gorące i leżące nie są zalecane. Szołer lepszy[emoji6]

reklama
Do góry