KarolinaJ79
Fanka BB :)
No cóż przygadał kocioł garnkowiNo jak co? Jebańce chcą wleźć mi pod dach[emoji33]. Głodnemu chleb na myśli [emoji12]. A ja tu taka porządna [emoji12]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No cóż przygadał kocioł garnkowiNo jak co? Jebańce chcą wleźć mi pod dach[emoji33]. Głodnemu chleb na myśli [emoji12]. A ja tu taka porządna [emoji12]
No piękne są jak nic będzie toMam wyniki, dobrze wyglądają na szczęścieteraz tylko czekać na wizytę
Konsekwentne leżenie plackiem po tyg już malutko, ale każde oszukaństwo z jakimś łażeniem typu 50m więcej to plamienie wracało. 2miechy
Moja przyjaciółkq leżała 2 miesiące. 2 tyg w szpitalu a resztę w domu.Do dziewczyn z krwiakiem.
Długo plamilyscie? Szybko się wchlonal?
Jak długo leżałyscie?
Ja pierwsze plamienia mialam przed 6 tyg. W 6 tyg krwawienie. Potem cały czas plamienie. W 8 tyg znow krwawienie. I od tamtej pory ciagle plamie. Raz mniej raz więcej. Taka kawa z mlekiem, czasem ciemno brązowe nitki. Najczęściej jakas godzinę po aplikacji luteiny. Ona po prostu wylatuje brązowa. Mysle,ze ciagle tefo krwiaka mam. Jutro mam wizytę to się dowiem.Do dziewczyn z krwiakiem.
Długo plamilyscie? Szybko się wchlonal?
Jak długo leżałyscie?
Cudownie [emoji173]Ja już w domku [emoji846]Trochę spokojniejsza [emoji3]
A więc lekarz powiedział że wszystko jest pięknie
Jest zdrowa wczesna ciąża i oby tak dalej [emoji106]
Niestety za wcześnie żeby było widać coś więcej także zobaczymy jak to dalej się rozwinie [emoji12]
Wstawiam foto mojego pęcherzyka ciążowego wraz z zarodeczkiem [emoji214]
I rośniemy dalej [emoji173]
Kolejna wizyta chyba serduszkowa 24.03 @bazylia128 Proszę dodać do kalendarza [emoji8]
Ale cudnie!!!Ja już w domkuTrochę spokojniejsza
Jest zdrowa wczesna ciąża i oby tak dalej
Niestety za wcześnie żeby było widać coś więcej także zobaczymy jak to dalej się rozwinie
Wstawiam foto mojego pęcherzyka ciążowego wraz z zarodeczkiem
I rośniemy dalej ❤
Kolejna wizyta chyba serduszkowa 24.03 @bazylia128 Proszę dodać do kalendarza![]()
Wspaniale!!!Ja już w domkuTrochę spokojniejsza
Jest zdrowa wczesna ciąża i oby tak dalej
Niestety za wcześnie żeby było widać coś więcej także zobaczymy jak to dalej się rozwinie
Wstawiam foto mojego pęcherzyka ciążowego wraz z zarodeczkiem
I rośniemy dalej ❤
Kolejna wizyta chyba serduszkowa 24.03 @bazylia128 Proszę dodać do kalendarza![]()