Wiesz tak myślałam, że ziemniaki można przygotować na milion sposobówJa pitole.. niech mi chociaż ziemniaki i olej kupi to będę codziennie wpieprzala frytki [emoji23][emoji1787]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz tak myślałam, że ziemniaki można przygotować na milion sposobówJa pitole.. niech mi chociaż ziemniaki i olej kupi to będę codziennie wpieprzala frytki [emoji23][emoji1787]
Moze tak bedzie łatwiej@Aziiia napisz nam cos wiecej o sobie
Co sie stalo? Jak sie dowiedzialas o przyczynie nieplodności. Jest tu duzo dziewczyn ktore chetnie pomoga i jest tez kilka osob ze slaska
- chyba
![]()
Koniecznie zapytaj lekarza [emoji17]. Moje leki też leżą u czekają na lepsze czasy [emoji17]Ja pracuję w supermarkecie. To jakieś nieporozumienie [emoji849] Puste pułki, a my się z*jebiemy w końcu... Kurcze ja też się boję o mój transfer [emoji3525] Urlop zaplanowany, wszystko załatwione. Powinnam brać przy transferze encorton i accofil. I co teraz? Nic na moją endometrioze nie biorę, bo transfer... A u mnie w miesiąc to różne rzeczy brzydkie potrafią urosnąć itp. Jadę za tydzień na wizytę i zobaczymy co powie lekarz [emoji1317]
Uwielbiam rzeczy z ziemniorów[emoji39]Wiesz tak myślałam, że ziemniaki można przygotować na milion sposobów [emoji23] frytki, placki ziemniaczane, babka ziemniaczana, kopytka, kluski śląskie i wiele innych [emoji23] Z głodu nie umrzemy, ale dupa urośnie przynajmniej mi [emoji2370]
Ja to bym się mogła cała w skafander ubrać z mała dziurka na pipce żeby tylko ten transfer zrobiliUffff też zadzwoniłam i jedynie skrocili godziny pracy na najbliższe 2 tygodnie
[emoji23][emoji23][emoji23]. A i mężowi się spodoba [emoji23]Ja to bym się mogła cała w skafander ubrać z mała dziurka na pipce żeby tylko ten transfer zrobili [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ukraina ma dzisiaj zamknąć swoje granice rzekomo a ja mam 2 pracowników w drodze... mam nadzieję że zdążą przejechać.