reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Immunologię badaliście? Podstawowe mutacje?
Mieliśmy te wszystkie genetyczne badania. Nie pamiętam teraz jak się nazywały wszystkie ale na pewno kariotypy robiliśmy oboje.
Rozmawiałam dziś z panią doktor ona powiedziała że oni (czyt. Novum) nie są za badaniami immunologicznymi. Nie zrozumiałam do końcu czemu. Może na wizycie ja więcej podpytam.
Plan na ten miesiąc to histeroskopia a na następny cykl już transfer być może dwóch mrozaczkow!

reklama
@maria92 bardzo mi przykro i ściskam Cię z całych sił 🙇🙇🙇🙇 też uważam, że przed kolejnym transferem powinniście rozszerzyć diagnostykę. Nie myśleliście o zmianie lekarza skoro ten jedzie ciągle tym samym i nic nie zmienia?

@Waleczna36 Gratuluję Mamuśka! Bardzo bardzo bardzo się cieszę! Oby teraz beta pięknie rosła 💪👊👊👊👊👊

@bazylia128 zmień proszę w kalendarzu datę wizyty, mam jednak 21.03 u mojej gin, dzwoniłam dziś do kliniki i mi powiedzieli, że jak już koniecznie muszę przyjechać to mnie ostrzegają mnie, że na własną odpowiedzialność i wpuszczą mnie samą, a mój M. na myśl że nie zobaczy kropka miał minę zbitego psa, więc zadzwoniłam do mojej gin i zapytałam czy mnie gdzieś wkleszczy z mężem więc klinice chyba podziękujemy. Dzwonię do kliniki i słyszę "Jak nic się nie dzieje to pani nie przyjeżdża" nóż... I mówię do babska, że skoro w końcu się udało to ja bym chciała zobaczyć czy się zarodek dobrze zagnieździł itp. i stwierdziła że łaskawie, że mogę przyjechać... Ale mnie zagotowała... A moja gin tak się polecała, że jak się nam in vitro uda to mnie chętnie poprowadzi, że liczę że da radę pomoc mi odstawić czopki i tabletki 💪💪💪 zresztą ma same dobre opinie a ja mam milion pytań więc wizyta w klinice ma trwać 3 minuty to ja dziękuję bardzo
Dziękuję bardzo, ale już mamuśka?
Jezuuu czy to naprawdę możliwe ze moja walka zakoczyla się pięknym początkiem serduszka, jeszcze to do mnie nie dociera 😊
Wpiszcie mnie proszę w poniedziałek na drugą bete i we wtorek będę robić dwa dni pod rząd żeby uwierzyć. Ściskam mocno i dziękuję za ✊✊✊✊ i proszę Was o wiecej ✊✊✊✊

Dziękuję bardzo, ale już mamuśka?
Jezuuu czy to naprawdę możliwe ze moja walka zakoczyla się pięknym początkiem serduszka, jeszcze to do mnie nie dociera 😊
Wpiszcie mnie proszę w poniedziałek na drugą bete i we wtorek będę robić dwa dni pod rząd żeby uwierzyć. Ściskam mocno i dziękuję za ✊✊✊✊ i proszę Was o wiecej ✊✊✊✊

No my tu wszystkie ściskamy cały czas kciuki ✊✊✊✊✊✊

Nie chcę Cię martwić, ale nie wiem kiedy uwierzysz, że to się dzieje naprawdę 😁 ja robiłam 2 bety, 3 sikańce i nadal nie wierzę w ten cud 😁 może uwierzę po wizycie jak zobaczę, że wszystko jest dobrze 😘

reklama
Więc jestem spokojniejszą jest Oki, jedziemy na tym samym wózku :)
Przepraszam ze to napisze ale musisz jeszcze poczekac chwilke ... Beta jest dwu cyfrowa ale nie jst powalajaca... Ja w 5 dpt mialam 16 i skonczylo sie biochemiczna a @motylek24 to jedna z niewielu przypadkow gdzie wystartowala z tak niskiej bety i wszytko dobrze sie potoczylo... Chce tylko zebys wiedziala ze to sie moze teraz w rozny sposob potoczyc. Nie wiemy i nie mamy pojecia ale na tak wczesnym etapie to raczej normalne ze nie mozemy byc niczego pewne ;) Ja nigdy nie lubialam jak ktos na sile mnie pocieszal a swoje myslal... mysle ze to najgorsza forma pocieszania... Ja ci bardzo kibicuje i na 50% jestem pewna ze bedzie dobrze ale drugie 50% to wielka nie wiadoma... Juz wpisalam Cie do kalendarza i pamietaj ze zawsze Ci kibicowalam i tak jest tez w tym przypadku. Po prostu che zebys miala w głowie jednak mozliwie rozne scenariusze OKA? ❤

Do góry