Waleczna36
Fanka BB :)
Teraz rozumiem, dziękiŻeby zobaczyć czy w macicy jest pęcherzyk ciążowy. Czy ciaza jest prawidłowo usytuowana nie pozamaciczna.
To przede mną najtrudniejsze tygodnie czekania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz rozumiem, dziękiŻeby zobaczyć czy w macicy jest pęcherzyk ciążowy. Czy ciaza jest prawidłowo usytuowana nie pozamaciczna.
Teraz rozumiem, dzięki![]()
To przede mną najtrudniejsze tygodnie czekania.
Każdy dzień czekania jest bardzo trudny ale to są trudne i pełna dni zarazem [emoji173][emoji173]
Poprzednio miałaś nascie w 6dpt.a dziś jest ktory dpt? Wrzuc w kalkulator jak się martwisz.Jezuuuu sama nie wiem, czekam aż coś ktoś z doświadczonych napisze. Napisałam do lekarza i też czekam. Ale to są nerwy.
Serduszko pojawia się w okolicach 6+3 tc. Myślę że w tej sytuacji, zagrożenie tym wirusem, odpuść betę. Przyrost masz dobry. Jak chcesz to za dwa dni zrób sobie test ciążowy, zobaczysz czy kreska będzie ciemniejsza. Lekarz ma rację, zostań w domu, dbaj o siebie. W okolicach 9 dpt beta powinna być około 60 i u ciebie taka będzieDziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
DziękujęCzy ten przyrost jest prawidłowy ?
Czuje ze zostala jedna kropka...
Jest prawidłowoMoge zrobić jutro i w środę
6dpt było 14 z kawałkiem
9dpt było 48 z kawałkiem bety, jak ja wpisuje w ten kalendarz to wychodzi mi że przyrost za mały, ale coś pokręciłam
Kochana zweryfikujesz to ?
Ja miałam wizytę serduszkową dość wcześnie, 6t1d,24dpt.i byloDziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
Inaczej niż dobrej już sobie nie wyobrażamJest prawidłowonie martw się
Wszystko na najlepszej drodze
![]()
A ta ciąża z i vitro dobrze się zakończyła ?Ja miałam wizytę serduszkową dość wcześnie, 6t1d,24dpt.i bylo ❤A Kropuś malusieńki. Mówi się ze w okolicach bety 10 tys. Juz mozna liczyć na serduszko. U mnie bylo ok 20tys. Policz sobie może
Ile dni potrzebujesz z takim przyrostem jak masz teraz i dorzuć coś zapasu. Mam znajomą, która po in vitro miala wizytę serduszkową w podobnym terminie jakoś 25dpt i nie bylo jeszcze serduszka i taki stres przeżyła, a teraz a jak ma ciążę naturalną to się bala iść tak wcześnie i byla dopiero w 8tc