Waleczna36
Fanka BB :)
Teraz rozumiem, dziękiŻeby zobaczyć czy w macicy jest pęcherzyk ciążowy. Czy ciaza jest prawidłowo usytuowana nie pozamaciczna.
To przede mną najtrudniejsze tygodnie czekania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz rozumiem, dziękiŻeby zobaczyć czy w macicy jest pęcherzyk ciążowy. Czy ciaza jest prawidłowo usytuowana nie pozamaciczna.
Teraz rozumiem, dzięki![]()
To przede mną najtrudniejsze tygodnie czekania.
Każdy dzień czekania jest bardzo trudny ale to są trudne i pełna dni zarazem [emoji173][emoji173]
Poprzednio miałaś nascie w 6dpt.a dziś jest ktory dpt? Wrzuc w kalkulator jak się martwisz.Jezuuuu sama nie wiem, czekam aż coś ktoś z doświadczonych napisze. Napisałam do lekarza i też czekam. Ale to są nerwy.
Serduszko pojawia się w okolicach 6+3 tc. Myślę że w tej sytuacji, zagrożenie tym wirusem, odpuść betę. Przyrost masz dobry. Jak chcesz to za dwa dni zrób sobie test ciążowy, zobaczysz czy kreska będzie ciemniejsza. Lekarz ma rację, zostań w domu, dbaj o siebie. W okolicach 9 dpt beta powinna być około 60 i u ciebie taka będzieDziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
DziękujęCzy ten przyrost jest prawidłowy ?
Czuje ze zostala jedna kropka...
Jest prawidłowoMoge zrobić jutro i w środę
6dpt było 14 z kawałkiem
9dpt było 48 z kawałkiem bety, jak ja wpisuje w ten kalendarz to wychodzi mi że przyrost za mały, ale coś pokręciłam
Kochana zweryfikujesz to ?
Ja miałam wizytę serduszkową dość wcześnie, 6t1d,24dpt.i byloDziewczyny a w którym tyg można już usłyszeć bicie serduszka i sprawidizc czy płód dobrze się rozwija?
Inaczej niż dobrej już sobie nie wyobrażamJest prawidłowonie martw się
Wszystko na najlepszej drodze
![]()
A ta ciąża z i vitro dobrze się zakończyła ?Ja miałam wizytę serduszkową dość wcześnie, 6t1d,24dpt.i bylo ❤A Kropuś malusieńki. Mówi się ze w okolicach bety 10 tys. Juz mozna liczyć na serduszko. U mnie bylo ok 20tys. Policz sobie może
Ile dni potrzebujesz z takim przyrostem jak masz teraz i dorzuć coś zapasu. Mam znajomą, która po in vitro miala wizytę serduszkową w podobnym terminie jakoś 25dpt i nie bylo jeszcze serduszka i taki stres przeżyła, a teraz a jak ma ciążę naturalną to się bala iść tak wcześnie i byla dopiero w 8tc