Ruda08
Fanka BB :)
To już będziesz jakoś w 7 tygHmmm to ciekawe po co mam przyjechać za 3tyg, bo razem będę miała wtedy dopiero 5tyg jakby co...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już będziesz jakoś w 7 tygHmmm to ciekawe po co mam przyjechać za 3tyg, bo razem będę miała wtedy dopiero 5tyg jakby co...
To poczekajTo już będziesz jakoś w 7 tygliczysz (jakoś mniej więcej) 14 dni, pózniej te dni od transferu i ilośc dni kropka/ków
![]()
Kochana nie martw się. Ja dostałam info dopiero po 5 dniach to dopiero miałam stres. Mam dwa zarodki i na początku strasznie płakałam a teraz jestem wdzięczna za te dwie cudowne szanseDzwoniła właśnie Pani embriolog. Z 9 moich komórek dojrzałych było 5. Jedna się nie zapłodniła na pewno. Dwie walczą. Na te chwilę dzielić się zaczeły dwa. Nie wiem co myśleć. Jeśli wszystko pojdzie dobrze i przetrwają to będą mrożone w środę. Mam taki mętlik w głowie. To czekanie jest najgorsze![]()
9dptGratulacje ❤❤❤ który dzień po transferze?
Dziękuję
To co pierwszym naturalsik w tym roku ?Test robiłam żeby móc się dostresowac A sam test mnie zestresowal [emoji1787][emoji1787]
To co pierwszym naturalsik w tym roku ? [emoji3590]
No dla mnie to na razie za wcześnie żeby wyrokowac sukces. Póki co szok, zrobię jutro bete zobaczymy co będzie. Ja jestem już po 2 biochemicznych więc boję się myśleć że się udało.