Dziękuje, My ok, bo widzieliśmy się z teściowa 3 dni przed jej wyjazdem, wiec jeśli faktycznie to zlapala, to podejrzewamy ze w drodze, najpierw myśleliśmy ze to grypa, ale gorączka nie spadała, dziś podobno już jest trochę lepiej, bo moja mama dzwoniła do nich rano. Oby to była grypa, ale po zbadaniu na wszelki wypadek zabrali ich na obserwacje na dwa dni.WspółczujęDawaj znać jak teściowie, a Wy uważajcie na siebie
![]()
reklama
Tasza
Fanka BB :)
No mam nadzieję, bo jak z teztami z krwi też będzie problem to zrobi się straszna lipa...Kurde, ale prenatalnych to nam chyba odwołać nie mogą.. je trzeba zrobic.
Ja dziś byłam oddać do badania mocz i morfologię i nie było ani jednej osoby. Ale bałam się takiego scenariusza o którym piszesz. Wtedy też bym się wycofała.Pojechałam do laboratorium i się wycofałam tam w poczekalni z 10 osob jeden obok długiego [emoji15][emoji15][emoji15][emoji33][emoji33][emoji33] to chyba nie jest najlepszy pomysł siedzieć tam teraz.
Prenatalnych, połówkowych ani USG 3go trymestru nie mogą odwołać, chyba że zamkną placówkę albo lekarz będzie chory, to musisz szukać innego miejsca cU lekarza na CITO i na pewno Cię przyjmą, bo tutaj znaczenie ma czas, właśnie największy w prenatalnychKurde, ale prenatalnych to nam chyba odwołać nie mogą.. je trzeba zrobic.
Ja podchodziłam do tego racjonalnie, ale we Francji- w Paryżu zaczyna się czuć atmosferę jak przed wojna.Jakie smętne informacje?!? Bardzo dobrze że nam o tym piszesz. Mamy wiadomości z pierwszej ręki[emoji8]. Tu gdzie ja mieszkam jest wszystko ok. Ludzie się stosują do zaleceń i uważają na siebie. Towary w sklepach są wszystkie [emoji846]. Panie z apteki wydają leki przez takie okienko i nie można wejść do środka - widziałam wczoraj jak ludzie czekali przed tym okienkiem.
Oby u Twoich teściów się okazało że to przeziębienie [emoji853]. Współczuję ci myszko, bo pewnie się mego o nich boicie [emoji853]
Mojego męża od wczoraj boli gardło i głowa. Dziś w nocy jak słyszałam jak on się męczy to w jakąś panikę wpadłam [emoji33]. W ogóle nie bralam pod uwagę że możemy zachorować. Ale dziś się już lepiej czuje na szczęście [emoji846].
Ja ogólnie cały czas myślę o tej pandemii i już wiem że jestem w zajebiście czarnej dupie. Nie wiadomo ile to kurestwo będzie w Polsce, niektórzy mówią że nawet rok. Póki to się nie skończy, nie mogę zacząć leczenia od Paśnika, a co za tym idzie, nie podejdę do transferu [emoji22]. Ehhhh, szkoda gadać, załamana jestem [emoji22]
Idę po jajka, bo nie wiem jak to będzie po godz 12, podobno wyjść można będzie tylko do sklepu i jeden raz dziennie.
Ja tak samo jestem w dupie ze wszystkim, nie wiem kiedy będę mogła zacząć stymulację. Póki co, siedzę w domu do 15 kwietnia, to na pewno. Myśle ze Polska i tak szybko zareagowała na epidemie, zamknęli granice. Francuzi jeszcze w niedziele siedzieli sobie w parkach jakby nigdy nic...
Ale musisz być szczęśliwa!No chyba masz rację to istny CUD w tych czasach zarazy

Aaaanna
Na razie jakoś bardzo się nie cieszę bo boję się bardziej czy to się uda
Ale musisz być szczęśliwa! [emoji3059] cieszę się razem z Tobą [emoji8][emoji8][emoji8]
Tak, ma sprzęt i prowadzi ciąże, to moj lekarz i mam wizytę na czwartek której jeszcze nie anulowałam, wiec Ci odstąpię.Kochana robi też echografie i prowadzi ciążę?
Nie ma sensu żebym szła, bo i tak nie zacznę stymulacji. Przyjmuje w Paryżu 20, obok stacji Buzenval.
Patrzyłam przed chwila przez doctoliba i ma nawet na dziś na 12h20, ktoś musiał anulować, napisałam Ci na priv

Ostatnia edycja:
Liliana87
Też mam przed wizytą zrobic te badania. Pojde z 2 dni wcześniej i jak będzie kolejka to zajmę miejsce i będę czekała na zewnątrz.. nie widzę innej opcjiJa dziś byłam oddać do badania mocz i morfologię i nie było ani jednej osoby. Ale bałam się takiego scenariusza o którym piszesz. Wtedy też bym się wycofała.
reklama
Liliana87
Jej. Mam nadzieje,ze nie będę musiała szukać;( bo to dodatkowy stres.Prenatalnych, połówkowych ani USG 3go trymestru nie mogą odwołać, chyba że zamkną placówkę albo lekarz będzie chory, to musisz szukać innego miejsca cU lekarza na CITO i na pewno Cię przyjmą, bo tutaj znaczenie ma czas, właśnie największy w prenatalnych![]()
Podziel się: